• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Develi’de Asker Uğurlama Törenine Kayseri Şeker Tam Kadro Katıldı

Develi’de Asker Uğurlama Törenine Kayseri Şeker Tam Kadro Katıldı
Develi İlçesi Karacaviran Köyünden Kayseri Şeker Lisanslı Dopculuk Şirketi yöneticisi Mustafa Kulak'ın oğlu için düzenlediği asker uğurlama törenine...

Develi İlçesi Karacaviran Köyünden Kayseri Şeker Lisanslı Dopculuk Şirketi yöneticisi Mustafa Kulak'ın oğlu için düzenlediği asker uğurlama törenine yaklaşık 500 katıldı.

Asker uğurlama törenine, Yeşilhisar Belediye Başkanı, Kayseri Şeker yöneticileri Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza, Pınarbaşı ilçelerinden, siyasi parti ve STK temsilcisi ile civar köylerden çoğunlukla pancar çekicisi çiftçilerden oluşan yaklaşık 500 davetli katıldı.

Törende konuşan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, "Askerlik hepimizin görevidir. Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. Ben asker babası Mustafa kardeşim adına mutlu oldum. Güzel bir tören güzel bir birliktelik gerçekleştirdi. Bu heyecan bu paylaşım hepimizi duygulandırdı. İnşallah bu güzel bir örnek olur. İnşallah devletimiz kısa sürede bu terör belasından kurtulur." dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da askerlik görevi yapanlara hayırlı teskere dileklerinde bulundu. Başkan Akay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne mutlu bu görevi yapmak için sağlıklı şekilde yola çıkanlara. Hepimiz bunu şerefle yaptık. Bundan sonraki nesillerde vatanı korumak ve kollamak için şerefle gidecek ve gelecekler. Biz buna inanıyor. Ailelerine de sabır diliyorum. Allah razı olsun bu birliği ve beraberliği cenabı Allah bozdurmasın. Biz mutluluğumuzda da üzüntümüzde de beraberiz. Bunu koruduğumuz sürece milletiz ve bunu koruduğumuz müddetçe bu milletin geleceği açısından ümit duyabiliriz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Biz hepimiz bu hizmeti ettiğimiz sürece Devletimizin pek çok başarıları ortaya koyacağına inanıyorum."

Karacaviran Köyündeki örnek asker uğurlama törenine Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay yanı sıra Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili AvniHokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyelerinden Abdulkadir Güneş,Niğmetullah SevimBaşkanı Turhan Özer, Kayseri şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcıları tam kadro katıldı.

Develi’de Asker Uğurlama Törenine Kayseri Şeker Tam Kadro Katıldı

Develi’de Asker Uğurlama Törenine Kayseri Şeker Tam Kadro Katıldı

Develi’de Asker Uğurlama Törenine Kayseri Şeker Tam Kadro Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim