• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Deveci’den partililerine davet

Deveci’den partililerine davet
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, geçtiğimiz Pazar günü güven tazelediği kongrenin ardından partililerini hizmet yarışına...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, geçtiğimiz Pazar günü güven tazelediği kongrenin ardından partililerini hizmet yarışına davet etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Nazilli'de yapılan ilçe kongresinin ardından yeniden başkanlığa seçilen CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, mazbatasını alarak yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Deveci, yaptığı açıklamada, "Nazilli'mizde kongremizi yaptık. Öncelikle kongremize katılan örgütümüze, delegelerimize, bize destek veren konuklarımıza, katılımcıların hepsine teşekkür ediyorum. Kongreler daha önce de ifade ettiğim şekilde hizmet yarışlarının yapıldığı yerlerdir. Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongrelerin kaybedeni olmaz, kazanan hep Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

"Çıtayı Çerçioğlu koydu; Nazilli'yi kazanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü'nün her geçen gün yeni katılımlarla büyüdüğünü ifade eden başkan Deveci, "Biz hiçbir komplekse kapılmadan herkesi partimize davet ediyoruz. Tüm yurtseverleri, cumhuriyetçileri partimize davet ediyoruz. Bu iş sağ sol meselesi olmaktan ziyade vatanseverlik meselesi, memleket meselesi haline geldi. Nazilli'de de öyle görüyoruz. Biz Nazilli'yi daha iyi idare edeceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda yola çıktık. Bunu başaracak durumdayız. Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bize verdiği desteğin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini biliyoruz. Kendisi yüzde 40'ın üzerinde bir oy ile seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise yüzde 51 olarak çıtayı koydu. Biz de kendimize böyle bir çıta koyarak Nazilli'de seçimleri yüzde 40'ın üzerinde bir rakamla kazanacağımızı ifade ediyorum. Bu konuda oldukça iddialıyım. Hem ilçe belediyesini hem de Büyükşehir belediyesini kazanarak Aydın'da ve Nazilli'de güzel hizmetler yapacağız. Ardından genel seçimlere hazırlanacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim