• BIST 9639.27
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Dev Spor Kompleksinin Temeli Atılacak

Dev Spor Kompleksinin Temeli Atılacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar başladı. Önümüzdeki haftalarda temeli atılacak olan dev spor kompleksinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu incelemeler yaptı.

Manisa İl genelinde gençlere yönelik olarak gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin çalışmalarına start verdi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Salihli, uluslararası standartlarda bir tesise kavuşacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu'na Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, projenin toplamda 5 bin 790 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, "Spor salonumuzda; uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun Hentbol, Voleybol ve Basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 4 adet giyinme-soyunma odaları, uluslararası standartlarda hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 adet kafeterya, 1 adet kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, tuvalet ve duş bölümlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca binamızın çevresinde otopark ve yeşil alan düzenlemesi ile birlikte halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.

Dev Spor Kompleksinde çalışmalara start verildiğini dile getiren Gençoğlu, "8 milyon 227 bin lira bedelle ihalesi gerçekleştirilen tesisimiz Büyükşehir Belediyemiz ve Salihli Belediyemiz işbirliğiyle ilçemize kazandırılacak. Önümüzdeki haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün katılımıyla temelini atacağımız tesis, Salihli'nin spor salonu ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak" diye konuştu.

Dev Spor Kompleksinin Temeli Atılacak

Dev Spor Kompleksinin Temeli Atılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim