• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Dev Projede Çalışma Başladı

Dev Projede Çalışma Başladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2015 yılı Aralık ayı Meclisi'nde kamuoyuna tanıtımı yapılan ve Manisalılarda büyük heyecan...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2015 yılı Aralık ayı Meclisi'nde kamuoyuna tanıtımı yapılan ve Manisalılarda büyük heyecan uyandıran Manisa Prime Projesi için ilk adım atıldı. 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla Manisa'ya değer katacak projenin yıl içinde temelinin atılmasının planlandığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Saruhan Otel önünde bulunan atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" adlı otel ve alışveriş merkezi projesine ilk kazma vuruldu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısında projenin onaylanmasının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıllardır atıl durumda bekleyen arsada temel işlemlerine başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Aralık ayı meclis toplantısında tanıtılan ve kamuoyunda büyük heyecan uyandıran projenin yıl içinde temel atma töreninin yapılmasının hedeflendiği belirtildi.

PROJEDE YOK YOK

Manisa'ya 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi kazandıracaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin içeriğiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Projemiz; 5 yıldızlı ve 210 odalı otel olarak 19 kat üzerinden planlandı. İçerisinde 550 kişilik restoran, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare üzerine kurulu SPA güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje içerisinde ofis kısmı 13 katlı olarak planlandı. A Plus açık ofis, 10 kat olacak ve içerisine de 600 metrekarelik bürolar tasarlandı. AVM noktasında ise 14 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi ise zemin katta bulunuyor. Projenin orta kısmı ise tamamen açık olacak."

Dev Projede Çalışma Başladı

Dev Projede Çalışma Başladı

Dev Projede Çalışma Başladı

Dev Projede Çalışma Başladı

Dev Projede Çalışma Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim