• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Destici: Çok acil tedbirlerin alınıp devreye sokulması lazım

Destici: Çok acil tedbirlerin alınıp devreye sokulması lazım
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kişisel verilerin internete sızmasının endişe verici olduğunu kaydederek, acil önlemlerin alınıp...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kişisel verilerin internete sızmasının endişe verici olduğunu kaydederek, acil önlemlerin alınıp devreye sokulması gerektiğini söyledi.

Partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelere bulunan Destici, terörün finans kaynaklarının kesilmesi gerektiğini söyledi. Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyalarının akıbetini soran Destici, "Dokunulmazlıklar meselesi ne oldu? Bunu gündeme Cumhurbaşkanı ve iktidar getiriyor, aylar geçiyor ama kaldırılmıyor. Kendi istedikleri bir kanuni düzenlemeyi bir günde yapabilen iktidar hala bu hainlerin dokunulmazlıklarını niye kaldırmıyor, bunun cevabını duymak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kişisel verilerin internete sızması konusunu değerlendiren Destici, "Çok ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Çok acil tedbirlerin alınıp devreye sokulması lazım. Gerekirse bütün vatandaşların kimlik numaralarının değiştirilmesi lazım, kimlik kartlarının yenilenmesi lazım. Yeni nesil güvenlik tedbirlerinin alınması lazım." diye konuştu.

"HANGİ VAKIF OLURSA OLSUN MÜSAMAHA GÖSTERİLMEMELİ"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözler ve devamındaki tartışmalara ilişkin Destici, "Toplumumuzun genel bir ahlak problemi var. Maalesef seviye iyice yerlerde. Halk arasında büyük bir yozlaşma, özellikle televizyonlardaki programlar bunun öncülüğünü yapıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de bu seviyelerde birtakım tartışmaların yapılması ülkemiz ve milletimiz adına üzüntü verici. Hangi vakıf olursa olsun eğer bir taciz olayı vuku bulmuşsa hepimizin bu vakfın kimliğine bakmadan, oradaki öğretmenin düşüncesine bakmadan hepimizin buna karşı ortak bir tavır sergilemesi, asla müsamaha göstermemesi gerekir." açıklamasında bulundu.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim