• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor

Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor
Kars Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Bir el de sen uzat" Yardım kampanyasına destek hergün çığ gibi büyüyor.

Kars Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Bir el de sen uzat" Yardım kampanyasına destek hergün çığ gibi büyüyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ihtiyaç sahipleri için, içerisinde çeşitli gıda, giysi ve temizlik maddeleri bulunan yardım paketlerini fakir ve muhtaçların yaşamlarına destek vermek amacıyla, kurmuş oldukları gıda ve giysi bankasından dağıtım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Karaçanta, 350 dar gelirli aileye yardımların ulaştığını, yardımların devan ettiğini ve içerisinde çeşitli gıda ve temizlik maddelerinin bulunduğu paketlerin, önceden belirlenen programla aralıksız olarak dağıtımının sürdüğünü, ihtiyaç sahibi ailelerin puanlamasına ve ihtiyaç durumuna göre dağıtımların ayda 2 ya da 3 kez yapıldığını söyledi.

Başkan Karaçanta, "Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede sürdürdüğümüz dar gelirli insanlarımıza gıda, giysi ve temizlik maddesi yardımlarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

BAŞVURULAR YERİNDE DE İNCELENİYOR

'Bir el de Sen uzat" kapmanyasında vatandaşların adreslerine giderek gerekli incelemelerin belediye memurları tarafından yapıldığını ifade eden Murtaza Karaçanta, "Yerinde inceleme memurlarımız, her gün sistemin aciliyet ve ikametgah bilgilerine göre düzenlediği adreslere giderek, gerekli araştırmaları yapıyor. Memurların verdiği olura göre de başvuru sahibi yardım almaya hak kazanıyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN HER NOKTASINDAN YARDIMLAR GELİYOR

Kars Belediyesi, "Bir el de sen uzat" yardım kampanyası çerçevesinde belediyeye ulaştırılan yardımlar dağıtılmaya başladı. Kampanyaya Türkiye'nin her noktasından Karslılar destek veriyor. Karslı esnaflar da gerekli duyarlılığı göstererek kampanya ya gerekli desteği veriyor. Kampanyaya Kars'ın dışında İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa'dan çok sayıda Karslı destek vererek sahip çıkıyor.

KARSLILARIN DESTEĞİ MEMNUN ETTİ

Yardımların halen daha devam ettiğini belirten Başkan Karaçanta, "Özellikle Karslı hemşehrilerimizin bu konuya duyarlı olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yardım kampanyamızı daha da artırarak devam ettireceğiz. En önemli şey buradaki hemşehrilerimizi asla teşhir etmeden, gerekli işlemleri yaparak, yardımlarımız dağıtılacak. Çünkü bizim için hemşehrilerimizin onuru gururu her şeyden daha önemlidir" şeklinde konuştu.

YARDIMLARI BİZE ULAŞTIRIN

Belediye'nin "Bir El de Sen Uzat" yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşların destekleri beklenirken, yardım kampanyasına destek olmak isteyenler,

"KARS BELEDİYESİ HESAP NO- IBAN: TR340001 2009 4800 0007 0000 10, HALK BANKASI" hesap numarasına veya Yusuf Paşa Mahallesi Karadağ Caddesi Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine yardımları gönderebilir.

IÇ-

Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor

Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim