• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Deskkkop Genel Kurulu Yapıldı

Deskkkop Genel Kurulu Yapıldı
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. DESKKKOP Başkanı Ertan Taşlı, 2015 yılında 249 esnafa 19 milyon TL'nin üzerinde kredi kullandırıldığını söyledi.

DESKKKOP Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tiyatro salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Ali Fidan, Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Birlik Genel Başkanvekili Ömer Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, oda başkanları ve üyeleri katıldı.

2015 yılın Düzce esnafı için verimli bir yıl olarak değerlendiren Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Taşlı bir yıllık faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Taşlı, "Göreve geldiğimiz 8 yılda çalışma arkadaşlarımızla birlikte büyük başarılara imza attık. Krediyi kullanmak kolay asıl onu geri ödemek önemli. Düzce esnafı ise borcuna sadık ve ödemelerini zamanında yapıyor. Bu güne kadar 100 milyon'dan fazla krediye aracılık etmişiz ve sıkıntımız yok. Borcunu ödeyen esnafımıza teşekkür ediyorum ve alkışı hak ediyorlar. Bizler krediye kefil olan kuruluşuz. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 2015 yılında 19 Milyon liranın üzerinde krediyi esnafımıza kullandırdık" dedi.

Ertan Taşlı, kooperatife bağlı 3 bin 298 esnafın olduğunu bunların 1300 tanesinin aktif olduğunu söyleyerek "2015 yılında ilk kez 150 esnafımıza kredi kullandırdık. 2015 yılında 32 esnafımız esnaflığı bırakırken yerine 150 esnafımız iş yeri açmış" diye konuştu.

Ertan Taşlı konuşmasında hükümet tarafından esnafa verilecek olan sıfır faizli kredi ile ilgili bilgi vererek ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Taşlı'nın konuşmasının ardından ise raporlar okunarak onaylandı. Kongrenin son bölümünde ise dilek ve temenniler konuşuldu.

Deskkkop Genel Kurulu Yapıldı

Deskkkop Genel Kurulu Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim