• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Dersteyim Dijital Öğrenim Platformu Açıldı

Dersteyim Dijital Öğrenim Platformu Açıldı
1. sınıftan üniversiteye kadar tüm sınıflar için dijital bir eğitim platformu olan, 5 bin ders videosu, 60 bin soruluk soru bankasının yer aldığı "Dersteyim"...

1. sınıftan üniversiteye kadar tüm sınıflar için dijital bir eğitim platformu olan, 5 bin ders videosu, 60 bin soruluk soru bankasının yer aldığı "Dersteyim" açıldı.

Türkiye'nin en başarılı okullarından birinin de sahibi olan Keremoğlu Özel Eğitim, deneyimini ve kalitesini dijital ders ve sınav platformu olan www.dersteyim.com.tr markası ile Türkiye ile paylaşıyor. Tüm derslerin, deneyimli ve seçkin bir öğretmen kadrosu tarafından anlatıldığı platform "Birlikte başaracağız" sloganıyla eğitim dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

1'DEN 12. SINIFA KADAR TÜM SINIF VE DERSLERİ KAPSIYOR

Türkiye'nin yeni ve kapsamlı dijital öğrenim platformu olan Dersteyim.com.tr'nin en büyük özelliği, 1. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar tüm sınıfları ve tüm dersleri kapsayan ders anlatım ve sınav sistemini aynı anda içinde barındırması. Keremoğlu Özel Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Eraslan, Dersteyim'i Türkiye'ye kazandırmak ve bu olanağı Türkiye'deki her yaştan öğrencinin hizmetine sunmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Öğrencilerin bu sayede zaman ve mekân sınırlaması olmadan özgürce öğrenecekleri, dersi istedikleri sayıda tekrar edecekleri, öğrenme düzeylerini ölçebilecekleri ve kişiye özel sınav sonuç raporları alacakları bir sistem oluşturmaktan gurur duyduklarını belirten Eraslan, "Nitekim geleceği önceden görmenin avantajı ile Dersteyim için 3 yıldır aralıksız çalışıyoruz. dersteyim.com.tr'de dersleri, yıllardır çok başarılı öğrenciler yetiştiren, bir öğretmen kadrosu, dijital tahtalarda anlatıyor" dedi.

BEŞ BİNE YAKIN DERS, 60 BİN SORULUK SORU BANKASI

Ders içeriklerinin de özel bir ekip ile hazırlandığını belirten Eraslan, şunları söyledi:

"Öğretmenlerimizin animasyonlar ve soru çözümleri eşliğinde anlattıkları dersler, değişen müfredata göre anlatıldı. Tüm sınıf gruplarında tüm yılın ders anlatımlarını kapsayan dersteyim.com.tr ile çocuklarımızın evlerine her gün ve her branşta özel bir öğretmen gelecek. Üstelik öğrenme hızını öğrencimiz kendisine göre ayarlayabilir, dersi istediği sayıda tekrar edebilir."

Dersteyim'in öğretim hizmeti yanında deneme ve tarama testleri de içerdiğini ifade eden Eraslan, "Soru bankamız için ayrı bir grup öğretmenimiz çalışıyor. Tüm öğrencilerimiz için konu sonlarında o konudaki öğrenme düzeyini ölçen Konu Tarama Testleri yani KTT'ler bulunuyor. Üstelik her özel okulda bulunmayan, kazanım bazlı bir ölçme değerlendirme hizmeti sunuyoruz ki bu Türkiye'deki tüm öğrenciler için bir şans olacaktır" diye konuştu.

KAZANIM BAZLI, KİŞİYE ÖZEL BİR ÖLÇME DEĞERLENDİRME SİSTEMİ

"Dersteyim öğrencileri, çözdükleri KTT'lerden sonra alacakları ölçme değerlendirme raporunda o konunun kazanımlarına göre eksiklerini görebilecekler" diyen Eraslan, "Bu sayede verimli ders çalışma, zaman yönetimi konularında büyük bir avantaj kazanacaklar. Kısaca şöyle diyebiliriz, bize göre matematiği ya da Türkçesi kötü bir öğrenci yoktur. Öğrenci, o dersin, bir konusundaki bazı kazanımları öğrenememiş olabilir. Neyi öğrenemediğini bilemediği için de ders çalışsa dahi istediği sonucu alamaz, dersten soğur. İşte Dersteyim'in ölçme değerlendirme sistemi, bu açığı bulur. Öğrencilerimiz o dersi istediği sayıda tekrar ederek öğrenir ve tüm sınıflarda hiçbir eksiği olmadan, sağlam bir temel ile ilerler. Ayrıca öğrenci, Dersteyim'de istedikleri konuları seçerek kendilerine özel deneme sınavları oluşturabilir. Yani öğrencilerin özgürce öğrenmesi ve kendilerini sınayarak geliştirmeleri için altın bir fırsat onları bekliyor" ifadelerini kullandı.

DENEME SINAVLARI İLE ÖZEL PAKETLER

Eraslan, sözlerine şöyle devam etti: "Ulusal sınavlarda Türkiye'nin en başarılı okullarından birine sahibiz. Üstelik bu başarımız birkaç öğrencimiz ile sınırlı değil, tüm öğrencilerimizin ortalaması ile her yıl bu başarımızı yeniliyor ve artırıyoruz. Bunun sebebi, başarısı yıllardır kanıtlanan akademik programdır. Şimdi Dersteyim öğrencileri ile bu deneyimimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulusal sınavlara hazırlanacak öğrenciler için çok detaylı konu anlatımları, soru çözüm videoları, deneme sınavları ve konu bazlı-karşılaştırmalı bir ölçme değerlendirme sistemi sunuyoruz. inanıyoruz ki öğrenciler başarıya çok daha kolay ulaşacaklar."

CEPTE, TABLETTE, BİLGİSAYARLA ÖĞRETMENLERİ YANLARINDA OLACAK

Eraslan, amaçlarının, Türkiye'nin batısından doğusuna tüm öğrenciler için çok kaliteli, kolay ulaşılabilir bir eğitim platformu oluşturmak olduğunu söyledi. Üç yıldır en iyiye ulaşmak için çalıştıklarını belirten Eraslan, "dersteyim.com.tr öğrenciler için öğrenmeyi sevecekleri, her sınıf grubunda başarılarını arttıracakları çok önemli bir destek olacaktır. Cep telefonu, tablet veya bilgisayar ile kullanabilecekleri Dersteyim sayesinde onlar neredeyse özel öğretmenleri yanlarında olacak. Aileler "ders çalış" demek yerine, sistemin veli oturumundan giriş yaparak çocuklarını takip edebilecekleri ve bu olanaklara uygun bütçe ile ulaşabilecekleri bir eğitim fırsatı bulmuş oluyor. Türkiye'deki öğrenci ve velilerin yaşamında önemli bir değişiklik oluşturacağımıza inanıyoruz" dedi.

Dersteyim Dijital Öğrenim Platformu Açıldı

Dersteyim Dijital Öğrenim Platformu Açıldı

Dersteyim Dijital Öğrenim Platformu Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim