• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Dersimspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Dersimspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Dersimspor, hazırlıklara başladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Dersimspor, hazırlıklara başladı. Tunceli Atatürk Stadyumu'nda antrenmanlarını sürdüren Dersimsporlu teknik heyet ve futbolcular, kurada Galatasaray ile eşleşmekten memnun olduklarını dile getirdi.

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Dersimspor Tunceli Atatürk Stadyumu'nda hem Spor Toto 3. Lig maçlarına hem de Galatasaray ile ekim ayı sonunda Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dersimsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile eşleşmiş olmaktan memnun olduklarını dile getirirken, karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti. Dersimspor Kulüp Başkanı Murat Aran, Galatasaray ile eşleşmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Kurada Galatasaray'ı çekmemiz bizi mutlu etmiştir. Takımın, kentin bir mutsuzluğu yok. Kentin tanıtımı açısından da iyi oldu. Galatasaray büyük bir takım bunun farkındayız. Sahaya çıkıp futbolun güzelliklerini ortaya koyacağız. Herkesin morali iyi. Galatasaray'ın Türkiye'de futbol anlamında konumu belli. Avrupa'daki başarısı belli. Biz hazırlık maçı bile istesek alamayacaktık. Nasip tarihte ilk defa üçüncü tura çıktık. Bunun verdiği mutluluk var. Böyle bir olayın olması kentte büyük bir coşku oluşturdu" dedi.

"Dersim için bir ilk"

Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyle eşleştiklerini ifade eden Dersimspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, "Bunun gururunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki Dersim için de bir ilk. Tarihinde ilk defa büyük bir lig takımıyla oynayacak. Dersim ve Dersim'in tanıtımı için de iyi bir maç olacak. Biz mütevaziyiz. Çıkacağız elimizden ne geliyorsa iyileri doğruları yapmaya çalışacağız. Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

"Zevkle oynayıp, geri döneceğiz"

Dersimsporlu futbolcu Özkan Yılmaz, "Galatasaray'ın çıkması bizim için büyük bir şans ve gurur verici. Bir önceki turda Eskişehir gibi bir takımı yendik. Galatasaray'la da gidip oynayacağız. İnşallah zevkle oynayıp, geri döneceğiz" ifadelerinde bulundu.

Dersimspor Takım Kaptanı Emrah Dursun ise şunları kaydetti:

"Galatasaray gibi Türkiye'nin önde gelin camialarından biriyle oynamak güzel bir duygu. Dersimspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Dersimlilerin desteklerini bekliyoruz. O atmosferin tadını çıkaracağız. Yenmek yenilmek çok önemli değil elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

Dersimspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Dersimspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Dersimspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim