• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Deringöl: "Lige Adapte Olmalıyız"

Deringöl: "Lige Adapte Olmalıyız"
Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Avrupa Kupası'ndan elendikleri için üzgün olduklarını ancak lige adapte olarak hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçını...

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Avrupa Kupası'ndan elendikleri için üzgün olduklarını ancak lige adapte olarak hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçını ve geriye kalan hedef maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçında mutlak galibiyet istiyor. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Nymburk'a 81-87 mağlup olan ve kupaya veda eden Orduspor, Beşiktaş maçını kazanarak lige tutunmayı hedefliyor. Avrupa Kupası'nda iyi bir mücadele verdiklerini, turu geçemedikleri için üzgün olduklarını dile getiren Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Avrupa'yı unutup lige adapte olacaklarını belirtti. Hafta sonu Beşiktaş'a karşı kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Deringöl, bu maçı da taraftarın desteği ile kazanmak istediklerini ifade etti.

"LİGE ADAPTE OLMALIYIZ"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Nymburk'a 81-87 mağlup oldukları maçı değerlendiren Deringöl, "Avrupa Kupası'ndan elendiğimiz için üzgünüm. Ribauntlarda çok eksikliğimiz vardı. Ribauntları alabilseydik bu maçı çok farklı kazanabilirdik ancak olmadı. Sınırlı bir kadroyla mücadele ediyoruz ve oyuncularımız zaman zaman yorulabiliyor. Bu takımın birinci önceliği ligde kalmak, Avrupa Kupası'nda üst tura çıkmayı çok istiyorduk ancak olmadı. Bu sonuçla birlikte lige adapte olmamız ve dağılmamamız gerekiyor. Çünkü çok önemli maçlara çıkacağız, ligde kalan hedef maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A KARŞI GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Ligde Beşiktaş'a karşı oynayacaklarını ve Beşiktaş takımının ligin ilk yarısına oranla daha da güçlendiğinin altını çizen Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, "Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Kendi sahamızda oynuyoruz ve seyirci avantajımız var. İlk maçta deplasmanda Beşiktaş'a karşı farklı bir galibiyet almıştık ve aynı galibiyeti tekrar almak istiyoruz. Beşiktaş takımı çok güçlendi ve biz zayıfladık. Kadrolarında çok iyi oyuncular var. Biz maça iyi hazırlanacağız, tek yabancı transfer hakkımız var ve o transferi Beşiktaş maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Tek yabancı oyuncu hakkımız olduğu için de seçici davranarak en iyisini almaya çalışıyoruz. Bir oyuncu ile görüşmelerimiz var Beşiktaş maçında oynatmamız zor olsa da İstanbul Üniversitesi maçına yetiştirilebilir. Daha da güçlenerek hedef maçlarımızı alıp ligde kalmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Deringöl:

Deringöl:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim