• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Deringöl: "İkinci Yarı Bambaşka Bir Orduspor Olacak"

Deringöl: "İkinci Yarı Bambaşka Bir Orduspor Olacak"
Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, takıma katılan yeni oyuncuların adaptasyon sürecini atlatması ve yoğun maç temposunun sona ermesi ile ikinci yarı...

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, takıma katılan yeni oyuncuların adaptasyon sürecini atlatması ve yoğun maç temposunun sona ermesi ile ikinci yarı bambaşka bir Orduspor'un olacağını söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig'inde mücadele eden Orduspor'da, Samsun Canik Belediye'ye 93-76 mağlup oldukları maçın üzüntüsü yaşanıyor. 2 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD) ile oynayacağı maçı kazanmayı hedefleyen Orduspor, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Orduspor'un sezona geç hazırlanmasının kendilerini zorladığını ifade eden Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, tüm zorluklara rağmen önemli maçlar kazandıklarını belirtti.

"TAKIMIN KİMYASI BOZULDU"

Takımdan ayrılan oyuncularla birlikte takımın kimyasında bozulmaların olduğunu ifade eden Deringöl, "Basketbol takımımız sezona geç başladı. Sezon başı herkes bu takıma küme düşer dedi. Biz öyle maçlar çıkardık ki, "Bu takım çok iyi olmuş" dediler. Fakat öyle şeyler yaşıyoruz ki, tam kimyamız oturdu, oyuncularımız gidiyor. Vanderslo, İstanbul BGD'ye gitti, D'andra Moss gitti. Bu sebeple takımın kimyası dağıldı" dedi.

"İKİNCİ YARI BAMBAŞKA BİR ORDUSPOR OLACAK"

İkinci yarı bambaşka bir Orduspor'un olacağını ifade eden Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, "Oyun kurucumuz Elin ve yeni transferimiz Partt'ın bir uyum süreci var. Biz yeni baştan bir takım kuruyoruz. İnşallah ben inanıyorum takım olarak toparlanacağız. Bununla birlikte sezon başındaki havamızı tekrar yakalayıp. İkinci yarıda galibiyetler serisi yakalayacağımızı düşünüyorum. Kısıtlı kadromuzla oynadığımız Avrupa Kupası maçları bizi yordu. Bundan sonra diğer takımlar gibi maça bir hafta hazırlanacağız, dinlenmiş olacağız. İkinci yarı bambaşka bir Orduspor olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim