• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Deringöl: "Canik Belediye Maçı Bizim İçin Çok Önemli"

Deringöl: "Canik Belediye Maçı Bizim İçin Çok Önemli"
Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, hedef maç olarak gördükleri BOTAŞ karşılaşmasını kaybettikleri için üzgün olduklarını, yeni transfer edilen...

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, hedef maç olarak gördükleri BOTAŞ karşılaşmasını kaybettikleri için üzgün olduklarını, yeni transfer edilen oyuncu Tierra La She Ruffin Pratt'ın da maça yetiştirilmesi ile birlikte Samsun Canik Belediye mücadelesini kazanmak istediklerini söyledi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'inde mücadele eden Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı BOTAŞ maçında rakibine 72-64 mağlup oldu. Orduspor bu sonuçla birlikte ligdeki 8. mağlubiyetini aldı ve 13. sıraya geriledi. Hedef maçlarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, bir diğer hedef maç olarak gördükleri ve çarşamba günü saat 17.30'da Durugol Spor Salonu'nda oynayacakları Samsun Canik Belediye maçını kazanmak istediklerini belirtti.

"ROTASYON SIKINTIMIZ VAR"

BOTAŞ maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, "BOTAŞ maçı bizim hedef olarak gördüğümüz maçlardan bir tanesiydi. Önceki haftalarda giden oyuncularımızın yerini dolduramamış olmamız sebebiyle önemli sıkıntılar yaşadık. Basketbolda bir oyuncu her şeyi değiştirebilecek kapasiteye sahip oluyor. BOTAŞ maçında da son periyotta rotasyon sıkıntısı yaşadık ve 1 sayı ile önde girdiğimiz son periyotta maçı 8 sayı ile kaybettik. Oyuncu çıktığı zaman yerine giren oyuncu onun yerini dolduramayabiliyor. O yüzden rotasyon sıkıntısı yaşamamız bizi zor durumda bırakıyor" dedi.

"CANİK BELEDİYE MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Kendi sahalarında konuk edecekleri Samsun Canik Belediye maçı ve yeni transfer Tierra La She Ruffin Pratt hakkında açıklamalarda bulunan Deringöl, "Samsun Canik Belediye iyi bir takım. Edirne, Mersin ve BOTAŞ gibi hedef maçlarımızdan bir tanesi. ABD'li Tierra La She Ruffin Pratt'ı transfer ettik ve maça yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni oyuncumuzu Canik maçında oynatabilirsek rotasyon sıkıntımızı azaltmış oluruz. Samsun Canik Belediye maçında son maçına çıkacak olan Jelena Milovanovic'in yerine de oyuncu arayışlarımız sürüyor. Ocak ayında bu transferleri gerçekleştirerek daha güçlü olmayı hedefliyoruz. Çarşamba günü tüm taraftarlarımızı bize destek olmaları için maça davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim