• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Derbi öncesi prim dopingi!

Derbi öncesi prim dopingi!
Ligde yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş'ta oyuncular 60 bin lira primi kaptılar.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde oynadığı (biri tekrar) 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan Beşiktaş'ta moraller üst düzeyde.

İlk devrenin bitiminde lider Fenerbahçe ile olan 12 puanlık farkın ardından yaşanan karamsar tablo ikinci devrede alınan üst üste galibiyetler ve puan farkının 5' düşmesiyle yerini bahar havasına bıraktı. Bursaspor'a karşı 10 kişi ile alınan galibiyetin ardından oldukça keyifli olan teknik heyet,futbolcu ve yöneticiler şampiyonluk inançlarını korusalar da temkinli olmaya gayret ediyorlar.

İkinci devre olduğu gibi ilk devreye de çok iyi başladıklarını ama olaylı Galatasaray maçı sonrası toparlanamadıklarını anımsatan yöneticiler aynı düşüşü tekrar yaşamak istemiyorlar.Slaven Biliç ve Önder Özen'de takımın baskı ve stres altına girmemesi için futbolculardan şampiyonluk yarışını konuşmamalarını, sadece sıradaki maça odaklanmalarını özellikle istiyor ve hep bu yönde telkinlerde bulunuyorlar.

60 BİN LİRA PRİMİ KAPTILAR

3-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında başkan Fikret Orman'dan ekstra prim sözü alan futbolcular Bursaspor maçını da kazanınca başkanın vaat ettiği iki kat primi hak etmiş oldular.Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarının ardından Bursaspor maçını da kazanmaları halinde bu sözün geçerli olacağını bilen futbolcular 10 kişi kalmalarına rağmen maçı alarak 60 bin lira prime hak kazandılar.

SON 7 MAÇTIR GALATASARAY'I YENEMİYOR
Günü dinlenerek geçiren Beşiktaş'lı futbolcular Galatasaray maç hazırlıklarına yarın start verecek. Sarı kırmızılı rakibine karşı son 7 maçtır kazanamayan siyah beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynayacakları maçta galip gelerek bu seriyi de sonlandırmak istiyor. Beşiktaş Galatasaray'a karşı son galibiyetini 30 Nisan 2011 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 2-0'lık sonuçla almış, daha sonraki 7 maçta 4 kez yenilip, 3 kez de berabere kalmıştı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim