• BIST 9577.66
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Denizlispor’da Hakeme Öfke Dinmek Bilmiyor

Denizlispor’da Hakeme Öfke Dinmek Bilmiyor
Denizlispor'da Karşıyaka maçının hakemine olan öfke devam ediyor. Maçta takımlarının bir penaltısının verilmediğini ve Karşıyaka yedek kulübesinden...

Denizlispor'da Karşıyaka maçının hakemine olan öfke devam ediyor. Maçta takımlarının bir penaltısının verilmediğini ve Karşıyaka yedek kulübesinden sahaya başka toplar atılarak oyunun yavaşlatıldığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, "Caner Hoca genç bir hoca. Yol yakınken bazı şeylerle yüzleşip kararlar alabilir. İnsanın aklına birçok soru işareti geliyor. Caner Hocanın vicdanı ve yolu açık olsun. Eğer olabiliyorsa" dedi.

PTT 1. Lig takımı Denizlispor, hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi takımı saha ortasında toplayan ve Karşıyaka maçıyla ilgili oyuncularıyla konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz'ın özellikle gol yollarında daha istekli olmalarını istediği kaydedildi. Furkan ve Genkov'un takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenmanda diğer oyuncular düz koşu yaparken, teknik direktör Koray Palaz, Karşıyaka'ya ve maçın hakemine yüklendi.

Karşıyaka maçının 3 puan alınması gereken bir maç olduğunu belirten Palaz, "9 günde kritik 3 maç oynadık. Tüm planlarımızı yüksek puan almaya göre yaptık. Karşıyaka maçında önce kontrollü daha sonra da tempo yaparak sonuca gitmeyi hedefledik. Sahaya iyi bir oyun yansıttık. Karşıyaka'ya neredeyse pozisyon vermedik" diye konuştu.

"KARŞIYAKA'YA SAHAYA İKİNCİ BİR TOP ATMASINI YAKIŞTIRAMADIM"

Maç içinde sahaya iki defa Karşıyaka tarafından top atılmasının anlamsız olduğunu kaydeden Palaz, "Bu olayı Türk futbolu adına garipsedim. 104 yıllık bir çınarın rakip atağa çıkınca bunları yapması çok enteresan bir strateji. Karşıyaka'ya bunu asla yakıştıramadım. Hayal kırıklığına uğradım. Maalesef iyi oyuna rağmen top 3 direğin arasına girmeyince puan vermiyorlar. Stresi çok yüksek maçlar oynuyoruz. İster istemez gerginlikler yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"CANER HOCA YOL YAKINKEN BAZI KARARLAR ALABİLİR"

Maçın orta hakemi Caner Ak'ın vicdanı ile baş başa bırakılması gerektiğini ifade eden Palaz, şunları söyledi:

"Recep Niyaz'ın penaltı pozisyonunu 27 defa falan izledim. Hepsinde de kesinlikle penaltı olduğu belli oluyor. Hakem arkadaşımızı vicdanı ile baş başa bırakıyorum. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da bunları görmelidir. Bu maçı yöneten hakemlere UEFA'nın, FIFA'nın, TFF'nin bir şeyler yapması lazım. Bu oyunun bazı kuralları var. Bu kuralları uygulayamıyorsanız bu çok üzücü. Bu penaltıyı göremiyorsanız aynada yüzleşmenin zamanı gelmiş demektir. Caner Hoca genç bir hoca. Yol yakınken bazı şeylerle yüzleşip kararlar alabilir. İnsanın aklına birçok soru işareti geliyor. Caner Hocanın vicdanı ve yol açık olsun. Eğer olabiliyorsa.'

Denizlispor’da Hakeme Öfke Dinmek Bilmiyor

Denizlispor’da Hakeme Öfke Dinmek Bilmiyor

Denizlispor’da Hakeme Öfke Dinmek Bilmiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim