• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Denizlispor Yönetiminden Rehavet Uyarısı

Denizlispor Yönetiminden Rehavet Uyarısı
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yurdal Duman, Göztepe karşısında altın değerinde 3 puan aldıklarını ancak futbolcuların bununla birlikte rehavete kapılmaması...

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yurdal Duman, Göztepe karşısında altın değerinde 3 puan aldıklarını ancak futbolcuların bununla birlikte rehavete kapılmaması gerektiğini söyledi.

PTT 1. Lig takımı Denizlispor'da hafta sonu oynanacak Giresuspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Göztepe'yi yenerek hayati önemde 3 puan alan yeşil-siyahlılarda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Brezilyalı Leandrinho'nun takımda ayrı çalıştığı antrenmanda teknik direktör Koray Palaz'ın oyuncularını sık sık uyardığı görüldü. Taktik antrenmanda istediklerini yapmayan oyuncularla konuşan Palaz, gol yollarında kaleye sık sık şut çekmelerini istedi.

Denizlispor antrenmanını takip eden Başkan Yardımcısı Yurda Duman ise rehavet uyarısı yaptı.

Duman, "Göztepe maçında alınan 3 puanın değerini başka bir şeyle ölçemeyiz. Altından daha değerli 3 puan aldık. Hem puan olarak hem de moral olarak bize çok iyi geldi. Şimdi önümüzde Giresunspor ve Şanlıurfaspor maçları var. Bu maçları alırsak tabloya başka şekilde bakmaya başlarız. Ancak şunu da söylemek gerekir. Bu alınan 3 puan bizi rehavete sürüklememeli. Sessiz, sakin ve derinden ilerlemeye devam etmeliyiz" dedi.

Bundan sonraki tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkacaklarını kaydeden Duman, "Biz büyük konuşmadan, ahkam kesmeden ilerlemek istiyoruz. Maç içinde elbette havaya girerek oynamalıyız ancak dışarıda fazla havalanmadan işimize bakmalıyız. Biz 3 puanı aldık, hemen "yakarız yıkarız herkesi yeneriz" gibi cümlelere gerek yok. Biz aslanlar gibi çıkıp topumuzu oynayacağız. Evimizde alacağımız puanların ardından her şey değişebilir" diye konuştu.

Kritik haftalara girdiklerini ifade eden Denizlispor Başkan Yardımcısı Yurdal Duman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Denizlispor'un gerçek sahibi taraftarı, medyası, futbolcusu, belediye başkanı tüm Denizli. Bizim hepimiz birlik olmalıyız. Biz herkesi maça bekliyoruz. Ayakta maç izlettiğimiz için zamanında bu kulüp ceza almıştı. Biz yeniden o günlere dönmeliyiz. İmajımızı düzeltip daha güzel günlere gideceğiz.'

Denizlispor Yönetiminden Rehavet Uyarısı

Denizlispor Yönetiminden Rehavet Uyarısı

Denizlispor Yönetiminden Rehavet Uyarısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim