• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Denizlispor Ligde Kalmak İçin Umutlu

Denizlispor Ligde Kalmak İçin Umutlu
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ligde kalma yolunda işlerinin kolay olmayacağının farkında olduklarını belirterek, rakiplerin durumuna bakmadan...

Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ligde kalma yolunda işlerinin kolay olmayacağının farkında olduklarını belirterek, rakiplerin durumuna bakmadan kendi işlerine bakacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in 24. haftasında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanı Denizli Atatürk Stadı'na alan Teknik Direktör Koray Palaz, oyuncuları ile sahanın ortasında kısa bir toplantı yaptı. Ardından taktik ve teknik çalışmalar yapan yeşil-siyahlılarda oyuncuların oldukça istekli olduğu gözlendi. Çift kale maç öncesi saha ortasına oyun tahtasını koyarak oyuncularından maç içinde yapmalarını istediklerini anlatan Palaz, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Oyuncularının kaliteli ayaklara sahip olduğuna inandığını kaydeden Koray Palaz, "Futbolcularımın oyun algısı ve diğer mental yüklemelerde istediğimiz tüm sonuçları aldık. Bu futbolda çok önemli. Direncini yitirmiş bir gruptan, direnci yükselen bir gruba dönüştürmek bizi mutlu ediyor. Biz ligde kalma yolunda işimizin ne kadar zor olduğunu, bunun kolay olmayacağının farkındayız. Şanlıurfaspor, son haftalarda puanlar kaybetti. Orada da bir takım sorunlar var ancak onları düşünecek durumda değiliz. Biz kendi derdimize düşmüşüz. Oynamak istediğimiz oyun kurgusuna yavaş yavaş gidiyoruz. Biz işin ciddiyetinin farkındayız. Katetmemiz gereken yol çok uzun" dedi.

Ligde kalma yolunda her hafta ilginç skorlar alındığını belirten Palaz sözlerini şöyle tamamladı:

"Düşme hattında bu hafta sadece iki takım galip gelebildi. Biz ve Samsunspor 3 puan aldı. Bu yıl lig çok enteresan bir şekilde ilerliyor. Uzun yıllardır böyle bir lig olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu değişken ortamda ligde kalma puanının kaç olacağını tahmin edemiyoruz. Tek derdimiz buradan biz nasıl uzaklaşırız. Rakiplerin puan kayıpları olursa iyi olur. Olmazsa da biz kendi işimize bakmalıyız."

Denizlispor Ligde Kalmak İçin Umutlu

Denizlispor Ligde Kalmak İçin Umutlu

Denizlispor Ligde Kalmak İçin Umutlu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim