• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ligde puan olarak hala sıkıntılı durumda olduklarını rakiplerin durumuna bakmadan düşme hattından uzaklaşmak...

Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ligde puan olarak hala sıkıntılı durumda olduklarını rakiplerin durumuna bakmadan düşme hattından uzaklaşmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in 24.haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla devam ediyor.

Sabah Denizli Atatürk Stadı'nda yapılan idman öncesi takımı toplayan teknik direktör Koray Palaz futbolculara yapmaları gereken taktikler hakkında talimatlar verdi. Palaz'ın konuşmasının ardından iki takıma ayrılarak çift kale maç yapan oyuncular hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Palaz, ard arda aldıkları iki galibiyetin kendilerine moral verdiğini ancak henüz düşme hattından kurtulduk şeklinde bir anlayışın doğru olmadığını ifade etti.

Kendi dertlerine düştüklerini söyleyen Palaz, "Biz ligde kalma yolunda işimizin ne kadar zor olduğunu, bunun kolay olmayacağının farkındayız. Şanlıurfaspor da son haftalarda puanlar kaybetti. Orada da bir takım sorunlar var ancak onları düşünecek durumda değiliz. Biz kendi derdimizi düşmüşüz. Oynamak istediğimiz oyun kurgusuna yavaş yavaş gidiyoruz.Biz işin ciddiyetinin farkındayız. Katetmemiz gereken yol çok uzun" dedi.

Ligde kalma yolunda her hafta ilginç skorlar alındığını vurgulayan yeşil siyahlı takımın teknik direktörü Koray Palaz, "Düşme hattında bu hafta sadece 2 takım galip gelebildi. Biz ve Samsunspor 3 puan aldı. Bu yıl lig çok enteresan bir şekilde ilerliyor. Uzun yıllardır böyle bir lig olmadı. Bu değişken ortamda ligde kalma puanının kaç olacağını tahmin edemiyoruz. Bizim bildiğimiz tek şey. Buradan biz nasıl uzaklaşırız. Rakiplerin puan kayıpları olursa iyi olur. Olmazsa da biz kendi işimize bakmalıyız." diye konuştu.

Cihan

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim