• BIST 9538.72
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Denizlispor Çıkışa Geçmek İstiyor

Denizlispor Çıkışa Geçmek İstiyor
Denizlispor deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ederken, Teknik Direktör Ali Yalçın seri galibiyetlerle...

Denizlispor deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ederken, Teknik Direktör Ali Yalçın seri galibiyetlerle alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in ilk yarısının son haftası deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Geçen haftayı 4-1'lik 1461 Trabzon galibiyetle kapatan ve moral bulan yeşil-siyahlılarda, Teknik Direktör Ali Yalçın oyuncularına uyarılarda bulunarak bundan sonra işi daha ciddiye almaları gerektiğini söyledi. Antrenmanlarda oyuncuların istekli hali göze çarparken, özellikle Recep Niyaz'ın gösterdiği performans teknik heyeti memnun ediyor.

Takımın başına geldiklerinden bu yana iyi bir ivme yakaladıklarını kaydeden Teknik Direktör Ali Yalçın, "5 hafta önce takımın başına geldik. Maçlara iyi hazırlanıyoruz. Son maçımızda güzel futbol skorla da birleşince çok mutlu olduk. Biz takımımızın kalitesinden eminiz. Kaliteli ayaklarımızın sahada iyi işler yapacağını biliyoruz. Her geçen gün taraftar sayımız da artıyor. İyi oyun ve puanlarla birlikte gelen taraftar sayısının da artacağına inanıyorum" dedi.

Son haftalarda topladıkları puanlara rağmen hala düşme potasından kurtulamadıklarını kaydeden Yalçın, şunları söyledi:

"5 haftada iyi puanlar topladık. Ancak düşme potasından çıkamadık. Bu ligde 2 maç üst üste alan şampiyonluğa oynuyor. 2 maç kaybeden düşme potasına giriyor. Ne olduğu belli olmayan bir lig dönemi yaşıyoruz. İlginç şeyler olabiliyor. Ama biz kendimize bakacağız. Biz sahaya çıkıp her şeyi yaparız. Ne puan alırsak kabulümüzdür.Yeter ki iyi oyunumuzu mücadelemizle birleştirelim. Bizim seri galibiyetlere ihtiyacımız var. 2-3 maç üst üste alsak bir anda ligin orta sıralarına yerleşeceğiz. O zaman yeni hedefler ortaya koyabiliriz."

Denizlispor Çıkışa Geçmek İstiyor

Denizlispor Çıkışa Geçmek İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim