• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Denizlili Çiftçilere Destek Ödemeleri Başladı

Denizlili Çiftçilere Destek Ödemeleri Başladı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli'deki çiftçilere mazot, gübre ve toprak analiz destekleme ödemelerinin başladığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli'deki çiftçilere mazot, gübre ve toprak analiz destekleme ödemelerinin başladığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli çiftçisine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinin başladığını duyurdu. Milletvekili Şahin Tin, "Denizli tarım alanında çok önemli yatırımlar yapan ve hizmetler üreten bir kenttir. Denizli ilimizde ve ilçelerimizde toprak yapısı itibariyle tarım önemli bir zenginlik kaynağımızdır.Tarım'da üretim süreci oldukça zor ve meşakkatlidir. Onun için tarımsal üretim sürecine katkı vermek adına her türlü desteği ve kolaylığı AK Parti iktidarı olarak sağlamanın gayretiyle hareket ediyoruz. Tarım sektörü ve tarıma dayalı sektörleri ayakta tutan çiftçilerimizi güç vermek için hükümetimizin aktardığı destekleme ödemeleri konusunda son derece hassas bir çalışma yürütüyoruz. Bu anlamda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve değerli Milletvekili kardeşim Cahit Özkan ile birlikte Denizli'nin tüm haklarını korumak ve kazanımlarını sağlamak adına gayretimizi ortaya koyuyoruz. Sadece tarım sektöründe değil, tüm sektörlerde aynı kararlılığımızı ortaya koyuyoruz" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Bugün ilimiz çiftçilerine aktarılması gereken mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmasını sağlıyoruz. Buna göre; Denizli ilimizdeki çiftlerimize toplam 27 Milyon 93 Bin 271 TL destekleme ödemesi banka hesaplarına aktarılmaya başlandı. Çiftçilerimize aktarılmakta olan ödemeler Ziraat Bankası üzerinden yapılmaktadır'dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim