• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na ilgi her geçen gün artarken, yağan karın ardından beyaza bürünen...

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na ilgi her geçen gün artarken, yağan karın ardından beyaza bürünen yaylada vatandaşlar karın keyfini çıkardı.

Kar kalınlığının yer yer 15 santimetreye ulaştığı Bağbaşı Yaylası, kartpostallık görüntülere sahne oldu. Denizli'ye düşen yılın ilk karının tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, Bağbaşı Yaylası'na akın etti. Beyaza bürünen Bağbaşı Yaylası'nda vatandaşlar sık sık fotoğraf çektirdi. Ailesi ile yaylaya gelerek, kar topu oynayan ve kardan adam yapan çocuklar büyük mutluluk yaşarken, büyükler de çocuklarının sevincine ortak oldu.

Denizli'nin merkezine kar yağmaması nedeniyle kar özlemini Bağbaşı Yaylası'na gelerek gideren vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan yörük çadırına giderek zaman geçiriyor. Şehrin stresinden ve gürültüsünden kurtulmak ve karın tadını çıkarmak için Bağbaşı Yaylası'nı tercih eden Denizlililer, bir yandan yayla havasını teneffüs ederken diğer yandan kışın güzelliklerinin tadını çıkarıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana yüzbinlerce vatandaşı ağırlayan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın Denizli'ye farklı bir hava kattığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il merkezinde kar olmamasına rağmen yaylanın bulunduğu bin 400 rakımın beyaz örtü ile kaplandığını söyledi. Kar ile buluşmak isteyen vatandaşların Bağbaşı Yaylası'nda beyaz örtünün tadını çıkardığını kaydeden Başkan Zolan, "Kışın kar yağışını görmek, yazın ise sıcaklardan nefes almak için halkımızla buraya geleceğiz, demiştik. Söylediklerimiz tek tek gerçekleşiyor. Vatandaşlarımız karın keyfini yaylamızda yaşıyor" dedi.

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi

Denizli’de Yaylada Kar Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim