• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı
Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Meral Akşener, il başkanlığı kapatılan Denizli'de binlerce kişi tarafından karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Meral Akşener, il başkanlığı kapatılan Denizli'de binlerce kişi tarafından karşılandı. İzdihamın yaşandığı karşılamada güçlükle salona giren Akşener, "Biz yol arkadaşlığı yapmayacağız. Biz kader birliği yapacağız. Onun için de buraya geldim. Kader birliği mezara kadardır. Teşkilatları kapatıyorlarmış. Ne gam. Esas mesele önce Allah sonra millet kapatmasın asıl mevzu budur"dedi

Geçtiğimiz hafta Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk'ün görevden alınmasının ardından Denizli'ye gelmeye karar veren Meral Akşener, kent girişinde karşılandı. Akşener, binlerce kişi tarafından atılan "Başbakan Meral" sloganları ile konuşma yapacağı EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ne geldi. Meral Akşener'e Denizli ziyaretinde MHP Uşak eski Milletvekili Durmuş Yılmaz, İzmir eski İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu, MHP Denizli eski İl Başkanı Yasin Öztürk, eski il başkanları, eski milletvekilleri ve çok sayıda MHP'li eşlik etti. Ziyarette görevden alınan eski İl Başkanı Yasin Öztürk'ün yanında duran ve elini tutarak poz veren Akşener, uzun bir konuşma yaptı.

"BEN BAŞBAKAN OLACAĞIM"

Kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür eden Akşener, "Bana güç verdiniz. Birileri babaanne olacağım işine çok takıldı. Ben başkalarını sevindireceğime birbirimizi sevindirmeye karar verdim. Ya Başbakan olacağım, ya Başbakan olacağım. Pankartta bana topuklu efe yazmışlar. Çok mutlu oldum. Ülkücünün kadınına bile efe derler" dedi.

"MHP OLARAK YÜZDE 11.9'LUK ORANI KABUL ETMİYORUZ"

MHP ve ülke için bir yola çıktıklarını kaydeden Akşener şöyle konuştu:

"Son seçimlerde alınan 11.9'u ülkücüler kabul etmediği için yola çıktık. Biz bu sonucu kabul etmiyoruz. MHP'nin yüzde 11.9'luk bir sonucu kabul etmesi, buna rıza göstermesi mümkün değildir. Biz daha yüksek rakamları alacağız."

"MHP'DE KONGREYİ TOPLAYACAĞIZ"

MHP'de kongrenin mutlaka toplanacağını ifade eden Meral Akşener, "Kaçabilirsiniz. Biz o kongreyi Allah'ın izniyle, sizin iradenizle inşallah toplayacağız. Ben bu süreçte tek tek insanları aradım. Sizlerle de konuştum. Artık taban seçimden seçime, seçim bölgesine gelenleri istemiyor. Gözlerine bakacak insanlar arıyor. Biz yol arkadaşlığı yapmayacağız. Biz kader birliği yapacağız. Onun için de buraya geldim. Kader birliği mezara kadardır. Teşkilatları kapatıyorlarmış. Ne gam. Esas mesele önce Allah sonra millet kapatmasın asıl mevzu budur" dedi.

"ASKERE KURŞUN ATAN ELLERİ KIRACAĞIZ"

İktidar için yola çıktıklarını belirten Akşener, "Biz Türkiye'yi insanlarımızla bire bir konuşacağız. Bu hamasetle insanları bölenlerini unutmayacağız. Öğretmenleri, atama için bekleyen öğretmenleri unutmayacağız. Ekonomiyi elbette düzelteceğiz. Ama şu anda asıl mesele olarak terörle mücadele var. Terörle mücadeleyi biz biliyoruz. Ben Güneydoğu'ya gittiğim zaman her zaman evlerde kalırım. Allah nasip ederse seçilirsem hep birlikte Güneydoğu'ya gideceğiz. Şırnak'ta kalacağız, oradaki düğünlere gideceğiz ve evlerde kalacağız. Ama var ya o kurşun atan elleri ant olsun kıracağız, şart olsun kıracağız" diye konuştu.

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Denizli’de Meral Akşener İzdihamı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim