• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Denizli Turizmi İçin Güçbirliği Yapılacak

Denizli Turizmi İçin Güçbirliği Yapılacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Turizm Haftası kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu'na...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Turizm Haftası kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu'na bağlı acentaları konuk etti.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu'na bağlı acentalarla Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda buluştu. Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu'na bağlı seyahat acentaları katıldı. TÜRSAB Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu gerçekleştirilen etkinlikten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli'yi farklı bir boyuta taşıyan bu tesisleri kazandırarak alternatif turizme önemli bir katkı sundu. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapmış oldukları yatırımlardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başkan Zolan, etkinliğe katılan acentalara teşekkür ederek turizmin Denizli'nin en önemli gelir kaynaklarından birisi olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Turizm sektöründe kapasitemizin yüzde 10'unu kullanıyoruz. Turizm gelişmeye çok müsait ve bu sektörün getirisinin ileride artmasını istiyoruz. Denizli'ye turizm alanında baktığımızda çoğu ülkede olmayan güzellikleri şehrimizde barındırıyoruz. Bize düşen bu güzellikleri vatandaşlarımızın hizmetine sunabilmek. Bunun yanında turizmin şehrin ekonomisine de katkı sunmasını istiyoruz" dedi.

Denizli'nin sektörde 81 ilin içerisinde ilk onda yer aldığını anlatan Başkan Zolan, "Denizli büyük bir potansiyeli içinde barındırıyor. Denizli'ye gelen turist sayısı anlamında Türkiye'de ilk 5'te yer alıyor. Ancak biz gelen turist sayısından çok turistlerin ekonomik olarak şehre kattıkları değere bakıyoruz. Bunun içinde potansiyelimizin tamamını kullanmalıyız. Bundan sonra Denizli olarak yapılacak bütün fuarlara katılacağız ve Denizli'nin tanıtımını hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. Başkan Zolan, konuşmaların ardından turizmcilerle birlikte tesisleri gezdi.

Denizli Turizmi İçin Güçbirliği Yapılacak

Denizli Turizmi İçin Güçbirliği Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim