• BIST 9079.97
  • Altın 2322.937
  • Dolar 32.3951
  • Euro 34.9128
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Lazio maçının şifresinin gol atmak olduğunu belirterek, "Taktiğimiz kazanmak üzerine kurulu" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Lazio maçının şifresinin gol atmak olduğunu belirterek, "Taktiğimiz kazanmak üzerine kurulu" dedi.

Sarı-kırmızılı takımda yarın Lazio ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi. Teknik Direktör Mustafa Denizli kritik karşılaşma hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Deneyimli çalıştırıcı, yarın sarı-kırmızılı forma ile 200. maçına çıkacak olan Selçuk İnan'ı kutlayarak sözlerine başladı. Denizli, Selçuk'un hem kaptan olarak hem de Galatasray'ın başarısında katkıları olan bir futbolcu olarak mutlu olduğunu söyledi.

"BU SAATTEN SONRA KOLAY TAKIM YOK"

Cami olarak yarınki karşılaşmanın önemini bildiklerini vurgulayan Denizli, "Yarın görüntü olarak, istek olarak, oyun olarak farklı olmak zorundayız. Zorlu bir takımla oynayacağız. Bu saatten sonra kolay takım yok. Bu zorlu mücadeleyi geçmek, en azından düşündüğümüz Galatasaray'ı izletmek bizim birinci derecedeki amacımız" şeklinde konuştu.

"BU KADROYU NASIL KULLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM"

"Bu tür kodları olan, anahtarı olan iki ayaklı maçlarda her iki maçları da çok iyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz" diyerek sözlerine devam eden Mustafa Denizli, "Ben oturduğum koltuk itibariyle elimde bulunan kadro ile yarın ve rövanş maçında bu kadroyu nasıl kullanmam gerektiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

"OLUMLU SONUCUN ÇALIŞMASI İÇİNDE OLACAĞIZ"

Sarı-kırmızılı kulübün zor günler yaşadığının sorulması üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Bazen kadro itibariyle sıkıntı yaşarsınız ama bunu kendi içinizde kapatmayı başarırsınız. Galatasaray bu koşullarda yarın en iyi şartları en iyi şekilde nasıl değerlendirir, bunun çalışması içinde olacağız. Oyun içerisinde yapacağımız değişiklikler maçta olumlu sonucu elde etmek için olacak. Bütün çalışmamız da bu olumlu sonuç için olacaktır" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ HEPİMİZDEN İYİ BİLİYOR"

"Taraftara bir mesaj verecek misiniz" şeklindeki soruya Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Esasında bu maçlarda mesaj verilmemesi gereken tek taraftar Galatasaray taraftarıdır. Ekstra mesaj vermeye gerek yok. Onlarla yaşananlar çok net, açık şekilde ortadadır. Ben Galatasaray Teknik Direktörü olarak en iyi şartları değerlendirme mecburiyetindeyim. Bunu da yarın değerlendireceğim. Galatasaray olarak ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Tabi ki futbolda her türlü zorluklar var ama taraftarımız bugünlerde takımıyla ilgili ne yapması gerektiğini hepimizden iyi biliyor. Biz de bunu bekliyoruz" yanıtını verdi.

"ASLA VAZGEÇMEYİZ"

"Galatasaray hedefleri hep büyük olan bir camia ben de bu camiada göreve başladım" diyerek sözlerine devam eden Denizli, "Galatasaray'ın hedefleri hep zirvedir ve bu hedefin gerisinde düşünmek mümkün değil. En sona kadar yürümektir hedefimiz. Zaman zaman koşullar olumsuz şartlar sunabilir. Bu zorlukları yaşamayan kimse yoktur. Gayet ligde de iyi konumda olmadığımızı biliyorum ama bu, takıma olan güvenimi asla sıkıntıya sokmadı. Bu takım camia, yöneticiler ve taraftarlar, futbolcular olarak bir bütün. Zaman zaman üzülebiliriz ama asla vazgeçmeyiz" dedi.

"GOL YEMEZSENİZ BÜYÜK BİR AVANTAJDIR"

Lazio maçında sahada uygulayacağı taktiğin ne olduğu sorusuna deneyimli çalıştırıcı, "Yarınki taktiğimiz kazanmaktır ve kazanma üzerine kuruludur. Bunu yapmamız gerek. Tabi ki iki ayaklı olduğunu unutmamalıyız. Eldeki avantajı sağlamak için kazanmanın yanında gol yemezseniz büyük bir avantajdır. Galatasaray yarın sabrı ortaya koyacaktır. Zaman zaman stratejik olarak değişeceğiz oyunda. Bunu hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

"BİZ BUNLARI AŞTIK"

Son dönemde takımdan ayrılacağı ve yerine başka isimlerin medyada konuşulduğunun hatırlatılmasıyla ilgili yorum yapan Mustafa Denizli, gülerek şöyle konuştu:

"Bu camiada bu göreve başladığım günden beri hiçbir zaman öyle bir endişem olmadı. Başarılı başarısız günlerim olmuştur. Ben sadece işimi yaparım. Az hata yapmaya gayret ederim. Takımı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım. Zaman zaman sizin bazı müdahalelerini işlemsiz kılabilirim. Burası Galatasaray, buranın nasıl dönüşüm yaşadığını hep beraber göreceğiz. Ben bu camiaya geleli 33 yıl oldu. Burada neler yaşadığımı bilirim. Bizim yaşadıklarımızın tarifi yoktur. Bunlar her zaman yaşanabilir. Biz Galatasaray için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Her şeyi yapar, çalışırsınız ama düşündükleriniz gerçekleşemez. Bunlar olabilir. Kişisel olarak, teknik adam olarak, camia olarak yaşadıklarımız vardır. Bunları yaşadığınız zaman ve aştığınız zaman farklı yerlere gelebilirsiniz. Biz bunları aştık."

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Denizli: "Taktiğimiz Kazanmak Üzerine Kurulu"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim