• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor
Yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat...

Yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi 23 Ocak Cumartesi günü yeniden açılacak.

Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nin açılışı 23 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da düzenlenecek törenle yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu'nun katılacağı açılış törenine tüm Denizlilileri davet etti. Sinemanın yaşanan talihsiz bir yangın sonucu tamamen yok olduğunu hatırlatan Başkan Zolan, "O zaman, "Sinemamız tekrar burada olacak, küllerinden doğacak" diye vatandaşlarımıza söz vermiştik. Çok şükür bugün bir kez daha verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sinemamızın yerine daha fonksiyonel, daha modern, daha kaliteli ve yeni; her türlü önlemin alındığı, tüm risklerin azaltıldığı Sanat Merkezimizi inşa ederek, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" diye konuştu.

Özellikle sinema fonksiyonunu yerine getirecek, zaman zaman ise değişik etkinliklere ev sahipliği yapacak binanın mimarisiyle farklı bir yapı olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, " Esnaf ve vatandaşlarımızın beklediği Sanat Merkezimiz, farklı mimarisi ile göz doldururken, kentin kültür ve sanat alanında da büyük bir eksikliğini kapatacak. Büyüklü, küçüklü 7 ayrı salonu bulunan Sanat Merkezimiz ayrıca Gazi Bulvarımız ve onu çevreleyen bölgeye hareketlilik getirecek, bu bölge adeta açık bir AVM olacak. En kaliteli güncel filmler burada gösterime girecek. Ben Denizlimize, tüm halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim