• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne 62 Yeni Araç Alındı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne 62 Yeni Araç Alındı
Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosunu 62 yeni araçla güçlendirdi

Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosunu 62 yeni araçla güçlendirdi

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde merkezi bütçe kaynakları ve yerel destekler neticesinde Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosuna kazandırılan 62 araç için anahtar teslim töreni düzenledi. Denizli Polisevi'de gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal katılımcıları Polisevi girişinde tek tek karşıladı. Törene Vali Şükrü Kocatepe, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Uçar, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, MİT İl Temsilcisi, daire müdürleri, TOBB Başkan Vekili ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, emniyet teşkilatında görevli müdür, amir ve polisler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal yaptı. Tüm meslektaşlarının Polis Haftası'nı kutlayarak başladığı konuşmasında özellikle son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde devletin bekası, halkın huzur ve güvenliği için canları pahasına görev yapan ve bu uğurda şehit düşen asker ve polislere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Hüseyin Namal,"Halkımızın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması çağdaş devletin temel görevlerindendir. Son dönemde Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere ülkemizin tamamında terörle mücadelede, polisin kararlılığı ve duruşu bu gücün en büyük timsalidir. Toplumumuzun huzuru ve mutluluğu, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna sevdikleriyle geçirebileceği bir ömrü feda eden aziz şehitlerimiz ve bu uğurda yaralanan gazilerimiz bunun en canlı örneğidir. Bugün burada yapmış olduğumuz etkinlikle Denizli Valiliğimizin katkılarıyla yerel imkanlarımızla 26 araç alınmış, merkezden 36 araçla birlikte 62 araç 2015 yılı içerisinde hizmete girmiştir. Bu araçlarımızın 27 adedi motosiklet, 15 adedi bisiklet ve diğerleri de her türlü hizmet aracıdır. Değerli meslektaşlarımın Polis Haftası'nı kutluyorum. Bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bizlere emanet olan ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum'dedi. Konuşmaların ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve mesleklerinde olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla fark oluşturan personele Valilik tarafından Başarı Belgesi verildi. Başarılı personele ödüllerini Vali Şükrü Kocatepe ve diğer protokol üyeleri takdim etti.

Başarılı emniyet personeline ödüllerinin verilmesinden sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü araç filosuna katkı sağlayan kurum, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlara da Teşekkür Belgesi verildi. Program yeni araçların anahtar teslim töreni, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesi ve yeni araçların protokol geçişi ile sona erdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne 62 Yeni Araç Alındı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne 62 Yeni Araç Alındı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne 62 Yeni Araç Alındı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim