• BIST 9524.59
  • Altın 2488.238
  • Dolar 32.5414
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Denizcilik Sektörü DTO İftarında bir araya geldi

Denizcilik Sektörü DTO İftarında bir araya geldi
Her yıl olduğu gibi bu yıl da IMEAK Deniz Ticaret Odası; “DTO” bir İftar Yemeği Etkinliği düzenledi.

DTO önderliğinde düzenlenen İftar Yemeği Etkinliğine, S.S Gemi Armatörleri Mot. Taş. Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı M. Gündüz Kaptanoğlu ve Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A. Bedri İnce de destek verdi.

Büyük Kulüpte gerçekleşen Etkinlikte; hem 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı hem de Ramazan Ayı dolayısıyla bir İftar Yemeği verildi.

Büyük Kulüpte düzenlenen İftar Yemeğine; Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, S.S Gemi Armatörleri Mot. Taş. Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı M. Gündüz Kaptanoğlu, Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A. Bedri İnce ve Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Tarkan Biricik ile çok sayıda Sektör Çalışanı katıldı. İftar Yemeğinde ilk konuşmayı Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu yaptı.

Kaptanoğlu:” Bu ay 2 tane büyük acı yaşadık. Birincisi Şadan Ağabey'i kaybettik. İkincisi her zaman bizimle olan 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’i kaybettik. Bu iki acı bizler için çok büyük bir kayıptı. Bu kayıpların acısını hâlâ yüreğimizde yaşıyoruz.

Bugünkü İftar Yemeği bizim için çok önemli bir etkinlikti. Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut’ta bu konuya değindi. Bugün size sevindirici bir haber vereceğim biraz Siyaset yapıyormuş gibi oldum. Kendisini yakından tanıdığım İsmet Yılmaz, Meclis Başkanı oldu. Hayırlı olsun diyorum.

Buraya gelen herkese helal olsun, sağ olun diyorum” şeklinde konuştu. Cengiz Kaptanoğlu’nun ardından ikinci konuşmayı Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A. Bedri İnce yaptı. İnce:” Sektörümüzün kıymetli mensupları, Hanımefendiler, Beyefendiler. Bu Ailevi İftarımıza hoş geldiniz diyorum. Ben yeni Armatörler Birliği Başkanı olarak Şadan Kalkavan'ı anmak istiyorum.

Yönetim Kurulu teveccüh gösterdi beni Başkan seçti. Beni Başkan seçtikleri için kendilerine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Türk Armatörler Birliği olarak eski örf ve adetlerimizi aynı şekilde tekrar devam ettirmeyi umut ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde başarılı işler yapacağımıza ve Sektörümüzü öne çıkaracağımızı düşünüyorum.

Yeni Meclis Başkanı İsmet Yılmaz’ı da tebrik etmek istiyorum. Hepinizin Kabotaj Bayramını kutluyorum” dedi. Konuşmacıların ardından davetliler İftar Yemeği Etkinliği ile beraber koyu bir sohbete daldılar. 

 

foto-galeri-001.jpg

Deniz Haber Ajansı - Atılay AŞKALE

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim