• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Denizcilik Sektörü BADER İftarında buluştu

Denizcilik Sektörü BADER İftarında buluştu
Barbaros Denizciler Derneği (BADER), 9. Geleneksel İftarı ile Denizcilik Sektörünü bir araya getirdi.

BADER tarafından her yıl organize edilen Geleneksel İftarların dokuzuncusu Crown Plaza Asia Otel’de gerçekleştirildi.

Denizcilik sektörünü bir araya getiren İftara Ak Parti İzmir Eski Milletvekili İlhan İşbilen, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Eski Milletvekili Durmuş Ali Torlak, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Gemi Makine İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Başkanı Feramuz Aşkın ve çok sayıda Sektör Temsilcisi katılım sağladı.

İftarda konuşan BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan: "9. Geleneksel BADER İftarında sektörle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu" ifade etti.

BADER olarak Sektörün dinamiklerini bir araya getirdikleri İftar Programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bayhan: "Güçlü Türkiye için güçlü Denizcilik sloganıyla çıkılan yolda ekmeğini Denizden kazanan Sektör Temsilcilerinin BADER çatısı altında bir araya gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Denizcilik Sektöründe Dünya'da söz sahibi olabilmenin yolunun eğitime önem verilmesinden geçtiğini vurgulayan BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan: “Öyle inanıyorum ki hedeflere ulaşabilmek için eğitimde kalitenin arttırılması gerekmektedir. Denizci Devlet, Denizci Millet olmak için Denizi sevmek ve tanıtmak için BADER olarak her türlü gayretin içinde olacağımızı belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Ekmeğini Denizden kazanan, ortak paydası Deniz olan herkese önümüzdeki dönemde bol ve hayırlı kazanç dileyen Bayhan, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

BADER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhan’ın konuşmasının ardından İftar Organizasyonun düzenlenmesine sponsor olan firmalara Plaket takdim edildi. 

Ayrıca BADER Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dülgar’a; Derneğe katkıları ve hizmetlerinden dolayı BADER Yönetim Kurulu Osman Bayhan tarafından "Teşekkür Plaketi" verildi.

Plaketi teslim alan Kaptan Mustafa Dülgar: “Benim bildiğim emekli olanlara plaket verilir; ama ben böyle görmüyorum. Biz bu yolun yolcusuyuz. Her zaman Derneğimizin hizmetine hazırız. Bu işin emeklisi olmuyor, rahmetlisi oluyor. Ölene kadar buradayız. Hepinizin de katkılarının devamını bekliyoruz” dedi.

baderrr.jpg

Deniz Haber Ajansı - Hakkı Taşdemir, Atılay AŞKALE

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim