• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Deniz Yılmaz: “Bu Stada Gelen Kolay Kolay Çıkamaz”

Deniz Yılmaz: “Bu Stada Gelen Kolay Kolay Çıkamaz”
Bursaspor'un golcü ismi Deniz Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu stada gelen kolay kolay çıkamaz. Biz puanlarımızı...

Bursaspor'un golcü ismi Deniz Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu stada gelen kolay kolay çıkamaz. Biz puanlarımızı kimseye hediye etmeyiz ve etmeyeceğiz" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin devre arası transfer döneminde Trabzonspor'dan renklerine bağladığı golcü oyuncu Deniz Yılmaz, kulüp televizyonuna iddialı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarının iyi gittiğini ifade eden Deniz, "Çalışmalar iyi geçiyor. İyi bir başlangıç yaptık. Haftanın başından beri bu maça odaklandık. 3 puanı alıp üst sıralara yükselmek istiyoruz. Takıma geldiğimde kendimi bir aile ortamına gelmiş gibi hissettim. Hocama da bana güvendiği için teşekkür ediyorum. İnşallah bu takıma daha fazla katkı verebilirim. Bursaspor büyük bir kulüp. Burada çok büyük şeyler başaracağımıza ve bu sezon Avrupa Kupaları'na katılacağımıza inanıyorum. Bireysel olarak da milli takımı hedefliyorum. Davet edilirsem çok mutlu olurum. Milli takımın parçası olmak benim için çok büyük bir gurur olur" ifadelerini kullandı.

"İMZAYI ATANA KADAR İNANMADIM"

Bursaspor'a transfer olma sürecini de anlatan Deniz Yılmaz, "4 hafta önce stadımızın açılışını yaptığımızda Trabzonspor için oynuyordum. Orada inşallah bu atmosferde oynamayı Allah bana nasip eder diye düşündüm. İmzayı atana kadar inanamadım. Bursaspor'da oynamaktan çok mutluyum" diye konuştu.

"BU STADA GELEN KOLAY KOLAY ÇIKAMAZ"

Fenerbahçe ile oynayacakları maçı da değerlendiren Yılmaz, taraftarlara çağrıda bulunarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bize inansınlar. Biz elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Bu stada gelen kolay kolay çıkamaz. Biz puanlarımızı kimseye hediye etmeyiz ve etmeyeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim