• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Deniz Ticareti Dergisi DTO'nun web sitesinde .

Deniz Ticareti Dergisi DTO'nun web sitesinde .
Deniz Ticareti Dergisi Yayın Kurulu Üyesi Pınar Kalkavan, Deniz Ticareti Dergisi'ni herkesin okuyabilmesi için DTO'nun web sitesine de taşıdıklarını söyledi.

Pınar Kalkavan, İMEAK DTO Şubat ayı olağan Meclis toplantısında odanın resmi yayın organı olan ve Tayf Ajans tarafından yayına hazırlanan Deniz Ticareti Dergisi ile ilgili kısa bir sunum yaptı. Her ay Deniz Ticareti Dergisi ve eklerini çıkardıklarını söyleyen Kalkavan, dergiye nasıl ulaşılabileceğini anlattı.

Deniz Tcaret Odası üyesi yaklaşık 28 bin firmanın olduğunu belirten Kalkavan, "Bu firmaların hepsine dergimiz ulaşamamaktadır. Merak eden, takip etmek isteyen, okumak isteyen kişiler olabilir. Bu konudan dolayı Deniz Ticaret Odası web sitemize dergimizi taşıdık. Eğer "denizticaretodasi.org.tr" adresine girerseniz, sağ üst köşede, Deniz Ticareti Dergisi'ni bulabilirsiniz. Üzerine tıkladığınız zaman, deginin adresinize gelmesini istiyorsanız "evet"e basacaksınız ve buradaki gerekli bilgileri doldurmanız gerekiyor.

Çünkü bazı adreslerin tam olarak firmalar tarafından değiştirilmediğini görüyoruz. Farklı yerlere taşınıyorlar fakat Deniz Ticaret Odası'na bildirmiyorlar. Burada firma ismini ve adresini doldurup "gönder"e bastığınız zaman Deniz Ticareti Dergisi şirketinize ulaştırılacaktır. Eğer ki ulaştırılmasını istemiyor fakat odanın sitesinden takip etmek istiyorsanız, "dergiyi oku" butonuna bastığınız zaman, içinde bulunduğunuz ayın dergisini ve ekini bulabileceksiniz.

Şu zamana kadar 14 tane ek çıkardık. Eğer geçmiş ayların dergilerini ve eklerini görmek istiyorsanız, "tüm dergi sayıları"na basacaksınız sağ üst köşede. Bu şekilde geçmiş sayıları da okuyabilecekseniz" ifadelerini kullandı. DTO üyelerinin ele alınmasını istedikleri konularla ilgili kendilerine başvurabileceğini söyleyen Kalkavan, "Eleştirileriniz ya da yorumlarınızı da bizlere ulaştırıp bilgilendirirseniz seviniriz" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim