• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Deniz polisine konteyner ofis

Deniz polisine konteyner ofis
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nün kullanımı amacıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından bakım ve...

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nün kullanımı amacıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından bakım ve havuz onarımı yaptırılan şat ile temin edilen konteyner ofis, Pasaport İskelesi'nde törenle hizmete alındı. Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nin önünde bulunan tesisin açılışını İzmir Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sezayi Er, İMEAK DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Liman Başkanı Mustafa Çankaya, Kıyı Emniyeti İzmir İşletme Müdürü Melih Hüsnü Yılmaz, Sahil Sağlık Ege Bölge Baştabibi Dr. Zafer Altekin ve, Deniz Liman Şube Emniyet Müdürü Mehmet Başer yaptı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı ve İzmir Alsancak Limanı Mülki İdare Amiri Seçilmiş, DTO İzmir Şubesi ile deniz polisinin çok güzel bir işbirliğine imza attığını belirterek, "Sivil toplumla kamu, çok güzel ve örnek bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliğinin neticesi olarak, İzmir'e bir tesis kazandırılmış oldu. Hem hizmeti icra edecek deniz polisine hem de DTO İzmir Şubesi'ne teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tesis, çok güzel koşullarda hizmet verecektir. Hayırlı olsun." dedi.

DTO Şube Başkanı Öztürk de tesisin hayata geçmesinde emeği olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, "Yenilediğimiz şat ve üzerinde yer alan 21 metrekare büyüklüğündeki konteyner ofiste, Deniz Polisi Sualtı Grup Amirliği personeli görev yapacak. Taşınabilir özelliğiyle şat ve ofisi, başka yerlerde de kullanmak mümkün olacaktır. Fedakâr şekilde çalışan deniz polisimiz, bu tesis sayesinde faaliyetlerini daha etkin yapma imkanına kavuşacaktır. Yeni tesisin hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Deniz polisine konteyner ofis

Deniz polisine konteyner ofis

Deniz polisine konteyner ofis

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim