• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ’İşgören’ Desteği

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ’İşgören’ Desteği
İzmir Koruma Kurulu Başkanlığı'nın 2016 yılı ilk toplantısı İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

İzmir Koruma Kurulu Başkanlığı'nın 2016 yılı ilk toplantısı İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Toplantıda Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne yönelik malzeme yardımları ile müdürlüğe yönelik yaptığı diğer çalışmalara dikkat çekildi.

Toplantı öncesi Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın destekleri ile İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde açılan Hediyelik Eşya ve Ev Dekorasyon Kursu'nda yükümlülerce hazırlanan, el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergi sonrası Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde açılan spor kurslarında kullanılmak üzere spor malzemeleri de vakıf temsilcileri tarafından teslim edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Bağlar başkanlığında gerçekleşen toplantıya Cumhuriyet Savcısı Aydın Apaydın, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Nevvar Salih İşgören Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun, Genel Koordinatör Berna Şahin, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürü Ferhat Uçar ile ilgili kurum, kuruluş ve belediyelerin temsilcileri katıldı. Toplantı öncesi İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Bağlar, Denetimli Serbestlik Müdürü Ferhat Uçar, Nevvar Salih İşgören Vakfı yöneticileri, malzemeleri vakıf tarafından sağlanan ve hükümlülerin yaptığı sanat eserleri incelendi, spor malzemeleri de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne teslim edildi, yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

"VAKFIN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ"

Daha sonra Denetimli Serbestlik Uzmanı Hüseyin Güzel'in sunum yaptı. Güzel, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün çalışmaları öncesi Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın kuruma yönelik çalışmaları ve yardımlarının önemine değinirken, "Nevvar Salih İşgören Vakfı yöneticileri Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Bunun yanı sıra başka sivil toplum kuruluşları ile müdürlüğümüzün ortak çalışmalara imza atmasında yoğun çaba harcayan vakfın katkılarını takdirle karşılıyoruz" dedi. Sunumun ardından Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Bağlar, Nevvar Salih İşgören Vakfı yöneticilerine teşekkür ederken katkıların devamını beklediklerini dile getirdi. Toplantının ikinci bölümünde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne yardım başvurusunda bulunanların durumları görüşüldü. İhtiyaç sahiplerinin talepleri ilgili kurum yöneticileri tarafından not edilirken, ihtiyaçların çözümü için Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da çalışma yapacağını söyledi.

Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun, vakıf olarak birçok kurumla işbirliği yaparak çok sayıda önemli projeye imza attıklarını belirterek, "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çok hassas bir kurum. Amacı sadece hayırseverlerin adını yaşatmak olan vakfımızla bu kurumun birlikte yaptığı çalışmalar tüm toplum adına mutluluk verici" diyekonuştu.

(MD-Y)

--------------------

Foto (Grup) : Nevvar Salih İşgören Vakfı Genel Koordinatörü Berna Şahin, Denetimli, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürü Ferhat Uçar, Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Bağlar, İzmir Cumhuriyet Savcısı Aydın Apaydın.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ’İşgören’ Desteği

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ’İşgören’ Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim