• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Demiryol-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yakup Aslan:

Demiryol-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yakup Aslan:
Kayseri Demiryol-İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından emekli olan işçilerin yerine işçi alınmaması ve Gar binası önüne yapılan üst geçit yapım...

Kayseri Demiryol-İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından emekli olan işçilerin yerine işçi alınmaması ve Gar binası önüne yapılan üst geçit yapım çalışmalarına tepki göstermek amacıyla basın açıklaması düzenlendi.

Basın açıklamasında konuşan Demiryol-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yakup Aslan, "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları yetkilileri ve sayın Ulaştırma Bakanı! İş yerlerimizin işçi açığı bir ay içinde tamamlanmadığı takdirde 22 Ocak tarihinden itibaren iş yerinde işi durduracağız. Yani işimize geleceğiz ama çalışmayacağız" dedi.

'İş yerlerimize yaklaşık 30 yıldır işçi alınmamış, emekli olan işçilerimizin yerlerine işçi alınmamış dolayısıyla her geçen gün iş yükü sürekli artmış, iş yerlerinde yaş ortalaması 55'in üzerindedir" diyen Aslan, "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları yetkilileri ve sayın Ulaştırma Bakanı! İş yerlerimizin işçi açığı bir ay içinde tamamlanmadığı takdirde 22 Ocak tarihinden itibaren iş yerinde işi durduracağız. Yani işimize geleceğiz ama çalışmayacağız. Ayrıca Gar binası önüne, NATO yoluna yapılana bu şehirde yaşayan insanlar olarak iyi, güzel olmuş diyebilir miyiz? Ben bunu demiyorum. Bu yapılan yüz yılın ucubesidir. Bu yolların sağında ve solunda oturanlar bu projeye lanet yağdırmaktadırlar" şeklinde konuştu.

Sendikanın önüne de üst geçit yaptıklarını belirten Aslan, "Benim sendikamın önüne de üst geçit yapmaya çalışmaktadırlar. Ben görevimi, gerekli tepkimi göstermek için elimden geleni yapacağım. Yasal süre içinde Büyükşehir Belediyesini mahkemeye vereceğim. Yıllarca hizmet ettiğim AK Partinin sayesinde kendilerinde güç olduğunu sanan kifayetsizler koca şehri yaşanmaz hale getirmişlerdir" ifadelerinde bulundu.

Demiryol-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yakup Aslan:

Demiryol-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yakup Aslan:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim