• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Siyer-i Nebi bilgi yarışmasına girecek olan öğrencileri yarışma...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Siyer-i Nebi bilgi yarışmasına girecek olan öğrencileri yarışma öncesinde ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 1 Ocak Mekke'nin fethi etkinliklerinde Konuklu Ortaokulu öğrencilerine kitap dağıtma sözü vermişti. Başkan Demirkol'un talimatları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 500 öğrencisi olan Konuklu Ortaokulu'na 500 adet Siyer-i Nebi Kitabını anında dağıttı. Başkan Demirkol dağıtılan kitapların okunmasını teşvik etmek için bilgi yarışması yapılması talimatını verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 50 sorudan oluşan bir bilgi yarışması düzenledi. Başkan Fevzi Demirkol, bilgi yarışması öncesinde Konuklu Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere Peygamber Efendimizin hayatını iyi anlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Demirkol, sınavın ardından Siyer-i Nebi kitabını bir daha okumalarını istedi.

Söz konusu ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, "Kutlu doğum haftası münasebeti ile katkıda bulunduğumuz, yaptığımız programlardan birisinde de bugün konuklu Ortaokulunda bulunuyoruz. peygamber Efendimizin (S.A.V.) hayatını anlatan 500 kitabı, 500 öğrencimizin tamamına dağıttık. Bugün Peygamber Efendimizin (S.A.V.) hayatı ile ilgili bütün öğrencilerimizin katıldığı bir bilgi yarışması yapılmaktadır. Bu bilgi yarışmasının sonucunda dereceye girenleri Okul yetkilileri ve Haliliye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü birlikle tespit edecekler. Dereceye girenlerle ilgili ödül törenlerimiz olacak" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol'a ziyareti esnasında Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyleri Emin Coşkun, Mehmet Ferhan Karaçizmeli, Abdulkadir Altundağ ve Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu eşlik etti.

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Demirkol’dan Öğrencilere Büyük Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim