• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha
Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor.

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Haliliye Belediyesi, 32 merkez mahalledeki muhtar evi bulunmayan mahalleler için çalışma başlattı. Başkan Fevzi Demirkol'un talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında muhtar evi bulunmayan 19 mahallede, muhtar evinin yapılması için gerekli yerler belirlenerek, yapımlarına başlandı. Vatandaşların muhtarlık hizmetlerinden yararlanmaları konusunda kolaylık sağlanması ve muhtarların değişmesiyle muhtarlığın da değişme olayının önüne geçilmesi hedeflenen çalışmada, muhtar evlerinin de inşaatları doğayı korumak adına prefabrik yapıldı.

Başkan Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan eserlerden biri olan muhtar evleri; Selahattin Eyyübi, Ahmet Yesevi, Yeşildirek, Bağlarbaşı, Şair Şevket, Bamyasuyu, Paşabağı ve Yavuz Selim mahallelerinde tamamlandı. Diğer mahallelerde ise yapım çalışmaları devam ediyor.

MUHTARLAR BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ETTİ

Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Ömer Çiçek, yer tespitinin ardından yapımına başlanarak tamamlanan muhtar evi için Başkan Demirkol'a teşekkür ettiğini söyledi. Muhtar Çiçek, muhtar evinin açılmasıyla birlikte mahallelinin hizmet alma noktasında kolaylık yaşayacağını ifade etti. Kendilerini muhtar evine kavuşturan Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Polat ise, "Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'dan Allah razı olsun. Bizi muhtar evine kavuşturdu. Bir dediğimizi iki yapmıyor. Anında birim amirlerine talimat veriyor. Mahalle olarak kendisinden razıyız" şeklinde konuştu.

Bamyasuyu Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış da, "Muhtar evimiz mahallemizin tam ortasında bulunan parkımızın içerisinde yapıldı. Vatandaşlarımızın hizmet alma noktasında artık kolaylık yaşıyor. Haliliye Belediyemize ve Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Fevzi Demirkol, 32 merkez 137 kırsal mahalle muhtarına da kamu hizmetinde kullanmaları noktasında bilgisayar dağıtmıştı.

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Demirkol’dan Haliliyelilere Bir Eser Daha

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim