• BIST 9718.2
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Demirkol, Uzunköy’deki Çalışmaları Denetledi

Demirkol, Uzunköy’deki Çalışmaları Denetledi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Uzunköy kırsal Mahallesindeki çalışmaları yerinde denetledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Uzunköy kırsal Mahallesindeki çalışmaları yerinde denetledi. Yapımı süren çok amaçlı kültür evinin mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Demirkol, merkez ile kırsal mahalle arasındaki dengeyi korumayı amaçladıklarını söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye heyeti ile birlikte Uzunköy kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkır ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, ilk olarak eksikleri tamamlanan camide inceleme yaptı. Klima ve halı ihtiyacı karşılanan camideki incelemesinin ardından yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatının bulunduğu alana geçti. Burada işçilerle görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi alan Demirkol, kültür evinin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Demirkol'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Uzunköy Kırsal Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkır, "Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ne zaman bir şeye ihtiyaç duysak kendisine ulaşabiliyoruz. Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol açıklamasında şunları kaydetti, "Her zaman kentle kırsal arasındaki dengeyi korumak, muhafaza etmek istiyoruz. Bu bakımdan hafta içinde kent merkezinde çeşitli mahallelerde, hafta sonu ise kırsal mahallelerdeki çalışmalarımızı inceliyoruz. Uzunköy kırsal Mahallemizin daha öncesinde mahalle içi yollarını yapmıştık. Caminin ihtiyacı olan halı ve klima talebini yerine getirmiştik. Bugün de çok amaçlı kültür evimizin inşaatını yerinde inceledik. Bu tesisimizin gençlerimizin eğitiminden, halkımızın sevinçli günlerinde kullanılmak üzere kısa sürede faaliyete açacağız. Diğer kırsal ve merkez mahallelerimizde de, Uzunköy'de olduğu gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Demirkol, Uzunköy’deki Çalışmaları Denetledi

Demirkol, Uzunköy’deki Çalışmaları Denetledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim