• BIST 9524.71
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Demirkol Pazar Mesaisinde Kırsala Çıkarma Yaptı

Demirkol Pazar Mesaisinde Kırsala Çıkarma Yaptı
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Pazar mesaisinde kırsal mahallelere çıkarma yaparak, yapımı devam eden kültür evlerinin inşaatlarını ve yapımı...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Pazar mesaisinde kırsal mahallelere çıkarma yaparak, yapımı devam eden kültür evlerinin inşaatlarını ve yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde denetledi. Mahalle sakinlerine kültür evlerinin kısa sürede tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Demirkol, Haliliye'de merkez ile kırsal mahalle ayrımı olmadığını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış, Ali Doğan ve Emin Coşkun, birim müdürleri ve teknik heyetle birlikte ilk olarak Bağlar kırsa Mahallesi'ni ziyaret etti. Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Demirel ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, tamamlanan çalışmaları denetledi. Başkan Demirkol, daha sonra 1 Kasım seçimlerinden önce temel atma töreni gerçekleştirilen ve yapımına başlanılan çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını inceledi. İşçiler ile sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında da ilgililerden bilgi aldı.

"SEVİNÇLİ GÜNLERİNDE HİZMETLERİNDE OLACAKTIR"

Mahalle Muhtarı Demirel, Başkan Fevzi Demirkol'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız Fevzi Demirkol, Bağlar Mahallemizde taziye evi yaptırıyor. Yaptığı bütün hizmetlerden dolayı başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Demirkol ise çok amaçlı kültür evinin bölge halkı tarafından sevinçli günlerinde kullanılması temennisinde bulunarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bağlar Mahallemizde inşasına başladığımız çok amaçlı kültür evinin çalışmalarını yerinde inceledik. En kısa sürede bu tamamlanacak. Halkımızın sevinçli günlerinde hizmetlerinde olacaktır. Allah kimseye vermesin ama acılı günlerinde de taziyelerini yapacağımız bu çok amaçlı kültür evinde yapacaklar."

"KIRSAL İLE MERKEZ ARASINDA DENGEYİ İYİ MUHAFAZA EDİYORUZ"

Başkan Fevzi Demirkol, Bağlar kırsal Mahallesi'ndeki incelemelerinin tamamlanmasının ardından Dalbaşı kırsal Mahallesi" ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı Abdulkadir Karadağ ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapılacak kültür evinin yerinin belirlenmesi için bölge halkıyla fikir alışverişinde bulundu. Daha önceden belirlenen bölgelerde teknik heyet ve mahalle sakinleriyle birlikte inceleme yapan kırsal mahalleler ile merkez mahalleler arasındaki dengeyi iyi muhafaza ettiklerini söyledi.

Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada,"Biz daha öncesinde Dalbaşı kırsal Mahallemizin köy içi yollarını yapmıştık. Şimdi, çok amaçlı kültür evinin yerinin tespiti için bugün Dalbaşı Mahallemizi ziyaret ettik. Kırsal, kent dengesini en iyi şekilde muhafaza ederek, kırsal ve kent arasında yine adil bir anlayışla, adil bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Karadağ ise, "Başkanıma daha önceden yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Taziye evi köyün ihtiyacıdır. Çok lazımdır ve bunu yaptığı için başkanımızdan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

"KISA SÜREDE TAMAMLANACAK"

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekiler ile birlikte son olarak İbrik kırsal Mahallesi'ne geçti. Burada da mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin çalışmalarını inceledi. İşçiler ile sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında da teknik ekipten bilgi aldı.

Kültür evi inşaatlarının kısa sürede tamamlanacağını hatırlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada,

"İbrik kırsal Mahallemizde daha önce yapmış olduğumuz hizmetlere ilaveten bugün yaptığımız çok amaçlı kültür evinin çalışmalarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Bu yapacağımız çok amaçlı kültür evini sadece İbrik'te değil 300 nüfus ve üzerindeki bütün kırsal mahallelerimizde devam ettiğini ve çok kısa süre içerisinde bunun açılışını birlikte yapacağımızı halkımıza müjdeliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Başkan Fevzi Demirkol'a ve Haliliye Belediyesi'ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirkol, incelemelerini tamamlamasının ardından beraberindekiler ile birlikte bölgeden ayrıldı.

Demirkol Pazar Mesaisinde Kırsala Çıkarma Yaptı

Demirkol Pazar Mesaisinde Kırsala Çıkarma Yaptı

Demirkol Pazar Mesaisinde Kırsala Çıkarma Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim