• BIST 9548.09
  • Altın 2488.515
  • Dolar 32.4959
  • Euro 34.5497
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Demirkol, “Mutlu Ve Güvenli Haliliye İçin Çalışıyoruz”

Demirkol, “Mutlu Ve Güvenli Haliliye İçin Çalışıyoruz”
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerdeki incelemeleri kapsamında Umut ve Çekçek Mahallelerini ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerdeki incelemeleri kapsamında Umut ve Çekçek Mahallelerini ziyaret etti. Merkezde var olan hizmetleri kırsala taşımayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak insanlarımızın hayat seviyesinin yükselmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan, Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz, Ali Doğan ve Cuma Demir, birim müdürleri ve teknik ekiple beraber kırsaldaki incelemeleri kapsamında ilk olarak Umut Mahallesi'ne geçti. Burada çok amaçlı kültür salonunun yapımı için yer belirleme çalışmaları yapan Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi. Haliliye halkının yaşam seviyesini yükseltmek için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada,"Haliliye İlçemizde, belediyenin asli vazifelerinin yanında Haliliye bölgesindeki gençlerimizin, çocuklarımızın daha doğrusu insanlarımızın milli ve manevi değerle yetişmesi için kültürel manada ülke çapında söz sahibi olacak gençlerimizin, çocuklarımızın yetişmesi için Haliliye bölgemizde 300 nüfusun üzerindeki kırsal mahallelerimizin tamamında salonlar inşa ediyoruz. Umut Mahallemizde, yapılacak salonunun yerini mahalle sakinleriyle tespit etmek ve temelini atmak üzere geldik. Bu çalışmalarımız bütün Haliliye'nin genelinde devam etmektedir. Belediyenin görevi temizlik, park, yol ve çeşitli hizmetlerin yanında bunlar asli vazife olmamasına rağmen biz Haliliye Belediyesi olarak insanlarımızın hayat seviyesinin yükselmesi, insanlarımızın mutlu ve güvenli bir Haliliye'de yaşaması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

"DAHA GÜVENLİ HALİLİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Çekçek kırsal Mahallesi'ne geçti. Burada yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşa çalışmalarını denetleyen Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet etti. Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ise,

"Çekçek Mahallemizde muhtarımız Sayın Osman Aydoğdu Beyefendi, belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve teknik heyetimizle birlikte ziyaret ettik. Bu mahallemizde çok amaçlı kültür evinin inşaatını yerinde görme ve denetleme imkanı bulduk. Haliliye bölgesinde insanlarımızın daha mutlu, daha güvenli bir ilçede yaşaması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Haliliye'de, kent merkezindeki imkanları kırsal mahallelere e taşımak bizim hedefimizdi ve şimdi bunu adım adım uyguluyoruz" şeklinde konuştu.

Çekçek Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu ise Başkan Fevzi Demirkol'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Demirkol, “Mutlu Ve Güvenli Haliliye İçin Çalışıyoruz”

Demirkol, “Mutlu Ve Güvenli Haliliye İçin Çalışıyoruz”

Demirkol, “Mutlu Ve Güvenli Haliliye İçin Çalışıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim