• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi. Güçlü Kırsal Mahallesinde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve birim müdürleriyle birlikte Güçlü kırsal Mahallesine ziyarette bulundu. Mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol'a, Mahalle Muhtarı Haçım Demir de eşlik etti. Haliliye Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirkol, tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılması için çalışmaların aralıksız devam ettirildiğini söyledi.

Mahalle halkının yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ve Başkan Fevzi Demirkol'a yaptığı hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkürler ettiklerini ifade eden Muhtar Demir, "Başkanımızın yaptığı çalışmalar belli. Kırsal mahallelerde gidildiğinde, o mahalle temizse, taziye evi yapılmışsa, çöp kutuları temizse bilin ki o hizmet Haliliye Belediye Başkanının hizmetidir. Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz kendisinden memnunuz" dedi.

Güçlü kırsal Mahallesinde yaptıkları incelemelerle ilgili bilgi veren Meclis Başkan Vekili Beyaz ise, "Temelini attığımız taziye evleri bitmek üzere, bugün de Güçlü köyündeyiz. Muhtarımız Haçım Demir ve başkanımızla birlikte bitim aşamasına gelen taziye evimizi inceledik. İnşallah yakın zamanda açılışını yapacağız. Kırsalda yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"EĞİTİMDE İLERİ SEVİYEDE GENÇLER YETİŞECEK"

Başkan Fevzi Demirkol da mahalle ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan çok amaçlı kültür evinde vatandaşların acılı ve sevinçli günlerinde misafir ağırlayacağının altını çizen Başkan Demirkol, bunun yanında gençlere yönelikte eğitimlerin verileceğini ifade etti. Başkan Demirkol, "Cumartesi olmasına rağmen kırsal mahallelerimizde ziyaret halindeyiz. Güçlü kırsal Mahallemizde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaatını inceledik. Haliliye Belediyesi olarak kırsalda 300 nüfusun üzerindeki mahallelerimizde bu çalışmalarımız devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde açılışını birlikte yapacağız. Haliliye'mize hayırlı olsun. Biz bu yapmış olduğumuz kültür evlerinde, vatandaşlarımızın acılı ve sevinçli günlerinde misafirlerini ağırlaması ve eğitim amaçlı kullanılmasını sağlayacağız. Milli ve manevi değerlere sahip gençlik yetişmesi bizim hedefimiz. Bu hususta çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bu tesislerimizde eğitimde en ileri seviyede gençlerimiz yetişecektir" ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol, Kırsaldaki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim