• BIST 9543.84
  • Altın 2485.863
  • Dolar 32.4466
  • Euro 34.7921
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Demirkol Kırsal Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol Kırsal Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde Denetliyor
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi. Yapılacak çok amaçlı kültür evi için her iki mahallede de yer tespiti için çalışmalara katılan Başkan Demirkol, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları bizzat yerinde denetliyor. Başkan Demirkol, yaptığı bu çalışma kapsamında Boydere kırsal Mahallesi'ni ziyaret etti. Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Abdulkadir Bağış ile birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol'u Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Güneş ve mahalle sakinleri karşıladı. Mahallede yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Demirkol, mahallede yapılacak çok amaçlı kültür evinin yer tespiti noktasında da mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol," Boydere Mahallemizin, mahalle içi yollarını daha önceden yapmıştık. Yollarımızın şuan ki durumunu müşahede ettik. Yollarımızda şuanda eksik ve sorunu bulunmamaktadır. Yollar, tekniğine uygun şekilde yapıldığında yollarımızın uzun yıllar kullanılacağını bir kez daha gözlerimizle gördük. Bu ziyaretimizde, yeni yapacağımız hizmetlerle ilgili Boydere kırsal Mahallemizde yapacağımız çok amaçlı kültür evinin yerini birlikte tespit ettik. Daha önceden ihalesine çıkmıştık. Arsa konusunda çeşitli yerler vardı. Muhtarımızla ve bölge halkımızla birlikte hangi yerin daha iyi olacağı konusunda tespitini yaptık. Bu tesisimizin temeli kısa sürede atılacaktır" dedi.

Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Güneş ise, "Başkanımız köyümüze teşrif ettiler. Mahallemizdeki çalışmalarla ilgili denetlemelerde bulundular. Taziye evinin yer tespitiyle ilgili çalışmamız oldu" diye konuştu.

"SEVİNÇLİ GÜNDE KULLANILMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekilerle birlikte daha sonra Yeşiltepe kırsal Mahallesi'ne geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Halef Demir ile mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapılacak kültür evinin yer tespiti konusunda mahalle sakinleriyle görüştü. Belirlenen alternatif noktalarda inceleme yapan Başkan Demirkol, kültür evinin temelinin kısa sürede atılacağını ifade etti. Kültür evinin sevinçli günlerde kullanılması noktasında temennisini ileten Başkan Demirkol, "Yapacağımız kültür evinin inşallah bu amaçla kullanılmaz ama taziye evinin yer tespiti konusunda çeşitli alternatifler vardı. Bu alternatifleri Yeşlitepe halkıyla görüşerek yer tespiti yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde temeli atılacak. Bunu en kısa sürede halkımızın sevinçli günlerinde kullanılması, gençlerimizin eğitimi, çocuklarımızın en sağlıklı ve en emniyetli şekilde geleceğe umutla bakabilmesi için bu tesisi kullanacağız. İnşallah bölge halkına, Haliliye'ye, Yeşiltepe'ye hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Halef Demir ise Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesi'ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Demirkol Kırsal Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol Kırsal Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Demirkol Kırsal Mahallelerdeki Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim