• BIST 9530.47
  • Altın 2472.847
  • Dolar 32.429
  • Euro 34.8442
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Demirkol geri dönüşüm atölyesini denetledi

Demirkol geri dönüşüm atölyesini denetledi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde kurulan ve geri dönüşümde de önemli rol oynayan atölyeyi ziyaret ederek,...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde kurulan ve geri dönüşümde de önemli rol oynayan atölyeyi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları denetledi.

Başkan Fevzi Demirkol, park ve bahçeler müdürlüğünün Konuklu kırsal mahallesindeki park, bahçe, cami avlusu ve okul gibi alanlarda kullanılan bank, piknik masaları ve sallamalı çöp kovalarının bakım, onarım ve geri dönüşümlerini sağladığı atölyeyi ziyaret etti. Bank ve piknik masası üretiminin de yapıldığı atölyede Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Göncüoğlundan bilgiler aldı. Çalışmaları da yerinde denetleyen Başkan Demirkol, işçilerle sohbet edip, yaptıkları çalışmaları izledi. Yeni üretim ve eski malzemelerin geri dönüşümde kullanılarak, yeni malzemelere dönüştürülüp, halkın hizmetine sunulmasının hem zamandan hem de kamu bütçesinden tasarruf sağladığının altını çizen Başkan Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak park ve bahçeler müdürlüğümüz, başlangıçta "Yeşil Haliliye" diye bir hedef belirledi ve hamt olsun bu hedefine ulaştı. Şimdi, "Yemyeşil Haliliye" noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Park ve bahçeler müdürlüğümüz, parklarımızdaki yeşil bitkileri fidanlığımızda kendileri üretiyor. Gülden, çama kadar çeşitli bitkileri kendimiz üretiyoruz ve bu üretim bize tasarruf sağlamaktadır. Yine aynı şekilde Haliliye Belediyesi olarak parklarımızda kent mobilyaları noktasında piknik masaları, bankları geri dönüşümden faydalanarak kendimiz üretiyoruz. Bu alanda müdürlüğümüz piknik masaları ve bankları imal etmektedirler. Bu imalatta, hiçbir şey atılmadan, geri dönüşüm sağlanarak, gerek saksılar, gerek banklar, gerekse piknik masaları yapılmaktadır. Özellikle engellilere yönelik piknik masaları da, Haliliye Belediyesi olarak ilk uygulamamızdır. Ben bu alanda özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından müdürlükten ayrıldı.

Demirkol geri dönüşüm atölyesini denetledi

Demirkol geri dönüşüm atölyesini denetledi

Demirkol geri dönüşüm atölyesini denetledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim