• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Demirkol Dağeteği Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi

Demirkol Dağeteği Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Dağeteği Mahallesinde henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda devam ettirilen yeni yol açma çalışmalarını...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Dağeteği Mahallesinde henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda devam ettirilen yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Demirkol birim müdürleri ve teknik personeller ile birlikte Dağeteği Bölgesinde Fen İşleri Müdürlüğü'nce henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda sürdürülen yol açma çalışmalarını inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Demirkol'a incelemeleri sırasında Dağeteği Mahalle Muhtarı Hasan Ertem de eşlik etti. Çalışmaları inceleyip, işçilerle görüşen Demirkol, sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Dağeteği bölgesinde daha önce yol açma çalışmaları yaptıklarını anlatan Demirkol, "Dağeteği Bölgesinde daha önce imara açılan bin 800 hektarlık alan içerisinde daha önce yapmış olduğumuz yollara ilaveten şimdi yapılaşmanın olmadığı yerlerde yeni yollar açıyoruz. Bu açacağımız yollar sayesinde inşaat sektörümüzün canlanmasını dolayısıyla inşaat sektöründe uğraşan vatandaşlarımızın istihdamı için imkan oluşturmuş oluyoruz. Bu bölgede arsa sahipleri müteahhitler gelerek inşaatlara başlayacaklar ve genç nüfusumuza yeni bir istihdam alanı oluşacak bu bakımdan çalışmalarımız devam edecektir. Kırmızı kod uygulamasına göre uygulama yapıyoruz. Kırmızı kodları belirlenmiş olan bütün yollarımızı açacağız tamamlayacağız ondan sonra Dağeteği'nden çıkacağız ve Dağeteği'nde bize ait olan bütün yoları açmış olacağız. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan'ın şahsında tüm personele teşekkür ediyorum. Dağeteği Mahalle Muhtarı Hasan Ertem'e teşekkür ediyorum" dedi.

Demirkol Dağeteği Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi

Demirkol Dağeteği Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim