• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Demirkol Çalışmaları Yerinde Denetlemeye Devam Ediyor

Demirkol Çalışmaları Yerinde Denetlemeye Devam Ediyor
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Paşabağı Mahallesinde yapımı devam eden muhtar evi ve camide incelemeleri yerinde denetleyerek, yapılması gerekenleri...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Paşabağı Mahallesinde yapımı devam eden muhtar evi ve camide incelemeleri yerinde denetleyerek, yapılması gerekenleri tespit ettiklerini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde birim müdürleriyle birlikte Paşabağı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahallede yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Yapımı devam eden muhtar eviyle ilgili görevlilerden bilgi alan Başkan Demirkol, daha sonra Haliliye Belediyesinin çevre düzenlemesini yaptığı Abdurrahman İbni Ayf Camii'nin inşasını inceledi. Mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Haliliye Belediyesinin ihtiyaçlarına her zaman karşılık verdiğini ve mahallede eksiklerinin bulunmadığını söyleyen Mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe, "Başkanımız her hafta bizi ziyaret ediyor. Her sorunumuza çözüm buluyor. Muhtar evimiz yapılıyor. Camimizin çevre duvarı için Haliliye Belediyemize başvurduk. Sağ olsunlar bize yok demediler. Cami çevresini ve cami duvarının eksikliklerini yaptılar. 15 bin taş yardımında bulundular. Allah razı olsun. Çok memnunuz, çok teşekkür ediyoruz" dedi. Cami İmamı İzzettin Hoca ise, "Başta Haliliye Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz ne zaman yanına gitsek bizi boş çevirmediler. Allah razı olsun. Çevre düzenlemesini de üstlendiler. Çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı açıklamada, "Mahallede incelemelerde bulunduk. Geçmişte yapmış olduğumuz hizmetleri, şimdi yapılması gerekenleri hep birlikte yerinde inceleme imkanı bulduk. Eksikliklerimizi görme imkanı bulduk. Paşabağı Mahallesi'nde çevre düzenlemesi, park ve bahçeler gibi yapmış olduğumuz hizmetleri mahallinde gördük. Yeni yapılan muhtar evimizi, yeni yapılan camimizi inceledik. Bundan sonrasında bu tip çalışmalarımız devam edecektir. Halkımıza hizmet etme noktasında hep birlikte olacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Demirkol Çalışmaları Yerinde Denetlemeye Devam Ediyor

Demirkol Çalışmaları Yerinde Denetlemeye Devam Ediyor

Demirkol Çalışmaları Yerinde Denetlemeye Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim