• BIST 9645.02
  • Altın 2414.694
  • Dolar 32.5576
  • Euro 34.6845
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Demirel: Sultanahmet patlaması belki çok istediğiniz başkanlığı getirir

Demirel: Sultanahmet patlaması belki çok istediğiniz başkanlığı getirir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarsahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Sultanahmet Meydanı'nda 10 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarsahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Sultanahmet Meydanı'nda 10 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak, "Çok istediğiniz başkanlığı belki getirir böylece." dedi.

Demirel, yaptığı yazılı açıklamada, ülkemizin sınırlarının yol geçen hanına döndüğünü söyledi. Reyhanlı'dan sonra Ankara'da, şimdi de İstanbul'da toplu katliamlar yapıldığını ifade eden Demirel, "Bu ülkenin istihbaratı ne iş yapıyor? Sadece Suriye'den Türkiye'ye iki füze atıp Suriye'ye saldırı planlarını mı senaryo ediyor? Adamlar Ankara'nın kalbinde, İstanbul'un göbeğinde cirit atarken Türk istihbaratı ne iş yapıyor? Bu millete korku salarak sindirmeye çalışanlara neden engel olunmuyor?" diye konuştu.

"ÇOK İSTEDİĞİNİZ BAŞKANLIK BÖYLECE GELİR BELKİ"

Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 15 kişinin de yaralandığının açıklandığını hatırlatan Demirel, ölü sayısının artmasından korktuklarını kaydetti. Demirel, "Dağdaki mikropları şehre indirirsen, ihanetin adını "açılım" koyarsan olacağı buydu. "Analar ağlamasın" dediniz, Anodolu'yu ağlattınız. Sürekli "istikrar" diyerek milleti istikrarla kandırdınız. 1 Kasım seçimlerinde AKP tekrar tek başına iktidara gelince istikrar arttı, değil mi? Güneydoğu'da devlet yok. Reyhanlı, Ankara, şimdi de İstanbul'da patlama oldu. Ankara katliamını ranta çevirdiniz seçimi kazandınız. Şimdi Sultanahmet Meydanı katliamı. Çok istediğiniz başkanlık böylece gelir herhalde." diye konuştu.

"ASIL YAYIN YASAĞI BU MİLLETİ YALANLARIYLA KANDIRANLARA GETİRİMELİ"

Sultanahmet Meydanı'na henüz ambulans ve polis gelmeden haberlere yayın yasağı getirildiğini kaydeden Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstikrar dedikleri bu olsa gerek. Muhtarlara laf yetiştirirken her kanalda boy göstermek serbest iken, ülkede ne zaman hükümeti zorda bırakan bir olay olursa yayın yasağı getiriyorlar. Asıl yayın yasağı bu milleti yalanlarıyla kandıranlara getirilmelidir."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim