• BIST 9679.8
  • Altın 2489.242
  • Dolar 32.4272
  • Euro 34.4615
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Demirci’ye 65 kilometrelik altyapı

Demirci’ye 65 kilometrelik altyapı
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Burak Aslay, Demirci'yi ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Burak Aslay, Demirci'yi ziyaret etti. Aslay, Demirci'nin 6 mahallesinde 65 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının sona yaklaştığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar inşa ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Burak Aslay, Demirci ilçesinde yapılan yatırımları değerlendirmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Aslay, ziyaretinde ilk olarak, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan ve MASKİ İlçe Şefi Gökhan Demir ile görüştü. Köyden mahalleye dönüşen 6 noktada yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, "130 Mahalle Projesi" kapsamında yapılacak yatırımlar da konuşuldu. MASKİ'nin "95 Mahalle Projesi" kapsamında ilçenin 6 mahallesinde 65 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı modern bir sisteme kavuşturulacak.

Mahallelere Avrupa standardında hatlar döşeniyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yaptıkları altyapı yatırımlarının köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini çağdaş sistemlere kavuşturduğunu söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, "Mahallelerimizi sağlıklı altyapı ağlarıyla donatmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Demirci ilçemizde 65 kilometre altyapıyı Avrupa standardına taşıma noktasında son aşamaya geldik. "130 Mahalle Projesi'nde de Projeler Dairesi Başkanlığımızın çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız güçle mahallelerimizin altyapı ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz" dedi.

Demirci’ye 65 kilometrelik altyapı

Demirci’ye 65 kilometrelik altyapı

Demirci’ye 65 kilometrelik altyapı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim