• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Demirbilek, “Türkiye için ‘Evet’ diyoruz”

Demirbilek, “Türkiye için ‘Evet’ diyoruz”
Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Demirbilek ve eskiden farklı siyasi partilerde görev...

Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Demirbilek ve eskiden farklı siyasi partilerde görev yapmış siyasetçiler, yaptıkları basın açıklaması ile 16 Nisan'daki referandum'da "Evet" diyeceklerini açıkladılar.

Aydın Gar Restoran'da yapılan basın açıklamasına, Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Demirbilek, Aydınlık Türkiye Partisi Konak ilçe kurucularından Nusrettin Uzun, Ata Ocakları Ege Bölge kurucularından Süleyman Topkaya ve Demokrat Parti Karaburun Belediye Başkan Adayı Ferhan Gök ve basın mensupları katıldı.

Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanı Muharrem Demirbilek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek olmak için burada olduklarını ifade ederek, "Ülkemizin içinde bulunduğu durumda özellikle biz vatanseverler olarak, kendimizce konuya doğru bildiğimiz çerçevede katkıda bulunmak amacıyla, bölgedeki teşkilat başkanlığı yapmış arkadaşlarımızla bir araya geldik. Referandum sürecinde özellikle başta MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye destek olmak, onun direktifleri çerçevesinde hareket etmek için, halkımızın bu süreci rahat huzurlu geçirmesi çerçevesinde evet açıklaması yapmak için bugün buradayız. Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi ona biat ederek bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez, millet için, devlet için, Cumhuriyet için, Türkiye için "Evet" diyoruz. Biz vatan sevdalıları olarak ülkemizin içinde bulunduğu ve sürüklenmeye çalışıldığı kaos ortamından kurtarmak ve ülkemizde huzurlu bir yaşam sürecinin devam etmesi için güçlü bir hükümet modeline ihtiyaç duyulmaktadır. Referanduma sunulan Anayasa değişikliği ile devlet yönetim şeklinde çift başlılık ortadan kalkacaktır. Ve yönetim sürecinde, seçim sürecinde kriz ortamı ortadan kalkacaktır. Seçilmiş iktidarın göreve gelme sürecinde yaşanan zaman kayıpları tarih olacaktır. Devlet yönetimi beş yılda bir Cumhurbaşkanlığı olarak bir defada halk tarafından seçilecektir. Bu da seçimi kazanan siyasi partinin göreve gelme sürecini ve devletin işleyiş sürecini hızlandıracaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde görülmemiş saldırıların hedefi haline gelmiştir. Bugün birlik olma günüdür. Devlete vatana, millete sahip çıkma bir olma günüdür. Bu mücadelede Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve devlet yöneticilerine başarılar diliyoruz. Milletimiz başımızın tacıdır" dedi.

Süleyman Topkaya ise vatan ve millet için "Evet" dediklerini belirterek, "Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP eski il yönetim kurulu üyesi Sayın Muharrem Demirbilek'e cesur tavrından dolayı desteklemek için buradayız. Hep birlikte "Evet" diyoruz. Türk dünyasının lideri ve MHP Genel Başkanı Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş, merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, başkanlık sistemini desteklemişlerdir. Bizlere emanet ettikleri bayrak asla yere düşmeyecektir. Vatanımız için, milletimiz için, devletimiz için "Eve" diyoruz. Sağduyu galip gelecektir" dedi.

Demirbilek, “Türkiye için ‘Evet’ diyoruz”

Demirbilek, “Türkiye için ‘Evet’ diyoruz”

Demirbilek, “Türkiye için ‘Evet’ diyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim