• BIST 9458.34
  • Altın 2487.623
  • Dolar 32.5971
  • Euro 34.7998
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"
Her zaman olduğu gibi Malatyaspor maçına da aynı şekilde hazırlandıklarını aktaran Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç içerisinde...

Her zaman olduğu gibi Malatyaspor maçına da aynı şekilde hazırlandıklarını aktaran Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç içerisinde netice ne olursa olsun taraftarların desteklerine devam etmesini istedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da, doğunun derbisi olarak nitelendirilen Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Kulüp tesislerinde antrenmana çıkan bordo-beyazlı ekip ısınma hareketlerinin ardından teknik-taktik çalıştı. Sakatlığı süren Murat Kalkan ile Ümit Tütinci ise takımdan ayrı çalıştı.

"BÜTÜN MAÇLARA AYNI DEĞERİ VERİYORUZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Malatya maçına da diğer maçlarda olduğu gibi hazırlandıklarını dile getirerek, "Bütün maçlar bizim için önemli. Bütün maçlara aynı değeri veriyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Şu anda ligde en az 10 takımın Süper Lig'e çıkma şansı var. 13 maçımız var, bu maçlarda en iyi performansı sergileyen 2 takım Süper Lig'e çıkacak" dedi.

Antrenmanların devam ettiğini de ifade eden Demirbakan, takımda Mehmet Yiğit, Tom ve Onur'un cezalı olduğunu, Murat Kalkan'ın ise sakatlığının bulunduğunu kaydetti.

Taraftarların maçın son düdüğüne kadar sabırla kendilerini desteklemesini isteyen Demirbakan, "Denizli maçında olduğu gibi. Mağlupken de hepsi destekledi. İyi oldu, biz de onlara gücümüzü zorlayarak galibiyet hediye etmiştik. Futbolda her şey olabilir. Biz futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız. Netice ne olursa olsun taraftarımız maçın içerisinde desteklerine devam etsinler. İnşallah maçı iyi bir sonuçla bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"

Demirbakan: "Bütün Maçlar Bizim İçin Önemli"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim