• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Demiralp: "Ankara’ya Söz Verdik, Bodrum Belediyesi’ni Alacağız"

Demiralp: "Ankara’ya Söz Verdik, Bodrum Belediyesi’ni Alacağız"
Bodrum Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ocak ayında yürütülen çalışmaları, İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenleyerek yönetim kurulu üyeleri ve...

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ocak ayında yürütülen çalışmaları, İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenleyerek yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ile paylaştı. Ocak ayı faaliyetlerinden bahseden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum Belediye Başkanlığı'nı almak için Ankara'da söz verdiklerini ifade etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Bodrum Ak Parti İlçe Başkanlığı Ocak Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısına, Muğla Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Ak Parti Muğla İl Teşkilat Başkanı Osman Arslan, Muğla İl Kadın Koları Başkanı Armağan Mantaroğlu, Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, Muğla İl Kadın Koları Başkanı Armağan Mantaroğlu, Ak Bodrum Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan Ay, Bodrum Ak Parti gençlik Kolları Başkanı Musa Orman, Mahalle Teşkilat Başkanları ve parti üyeleri katıldı.

DEMİRALP: "BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAK KONUSUNDA İDDİALIYIZ"

Yılın ilk Danışma Kurulunun açılış konuşmasını yapan Demiralp, Yürütme heyeti ile Ankara'ya gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgiler verdi. Ocak ayında ilçe Teşkilatı olarak Ankara gezisi düzenlediklerini ifade eden Demiralp, sözlerini şöyle sürdürdü " Ankara gezisinin çok olumlu bir gezi olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Sayın Başbakanımızın size selamlarını getirdim. Kendisiyle kısa sürede olsa görüşme imkanım oldu. Bodrum'a davet ettim ve kendisinden gelme sözü aldım. Umarım en kısa zamanda kendisini burada ağırlamak bize nasip olur. Bodrum ve Muğla gerçekten Ankara'da önemseniyor. Ben bunu hissettim gittiğimiz çalışma yaptığımız süre boyunca. Salı günü gerçekleştirilen grup toplantısına katıldık. Grup toplantısında Sayın Başbakanımız gerçekten çok önemli şeylere değindi. Teşkilat Başkanımızla görüşmemiz oldu. Sayın Mustafa Ataç oldukça ilgili ve alakalı bir Teşkilat başkanı. Bizimle uzun uzun bir görüşme yaptı özellikle üye güncellemeleri konusunda. Bizimde şuan en önemli çalışmalarımızdan biri üye güncellemeleri. Belediyeyi almamız gerektiğini ısrarla dile getirdi. Özellikle Muğla ve Bodrum Belediyelerinden bahsetti. Bizde naçizane böyle bir söz verdik. İnşallah Allah nasip eder çalışmalarımız o yönde. Belediye Başkanlığını almak konusunda biz iddialıyız. Bu iddiamızın da karşılığını göreceğini düşünüyorum.

"TOKİ CİDDİ BİR İHTİYAÇ "

Ankarada TOKİ Genel Müdürü Ergün Turan'ı ziyaret ettiklerini de ifade eden Başkan Demiralp proje ile ilgili olarak şunları söyledi "Ankara'da TOKİ ile ilgili geniş bilgiler aldık. Biz Bodrum'a TOKİ'yi istiyoruz. Bu konuyla ilgili sıkıntılar var, istemeyenler var ve beni çok sıkıştıranlar var. Ama yolda yürürken de başkanım ismimizi yazar mısınız? Diyenlerde var. O ismimizi yazar mısınız? Diyenlerin biz her zaman yanındayız o yüzden TOKİ'yi istiyorum. Şuan bu konuyla ilgili inanılmaz bir talep var. Daha önce basın açıklamalarımda bahsettim TOKİ'yi Mumcular bölgesinde düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili hem Ankara'da hem de burada Milli Emlak'ta yoğun çalışmalar yapıyoruz. Henüz daha sonuçlandırmadık ama biz özellikle TOKİ'nin Bodrum'a gelmesi ile ilgili ısrarcıyız ve sözümüzün de arkasında duracağımıza inanıyorum."

"SEVGİ EVLERİ PROJESİ"

Sevgi Evleri projesi ile ilgili olarak Sosyal Güvenlik Bakanını ziyaret ettiklerini belirten Demiralp, şu ifadelere yer verdi "Ankara'da Sosyal Güvenlik Bakanımız Sema Hanımla da bir görüşme yaptık. Burada yaşlılarla ilgili ciddi sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Bu konuyla ilgili de bize sürekli talepler geliyor. Yaşlıların barınacağı bir yer olmadığı için Bodrum'da ciddi sıkıntı var. Bununla ilgili olarak "Sevgi evleri" talebimiz oldu. Biliyorsunuz Sevgi evleri projelerinde çocuklar aile ortamında büyütülüyor. Sayın bakanımızda bu taleplerimizle ilgili olarak ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Aslında bu yaşlılar evi projesi ile ilgili 2015 yılında Ortakent de bir yer ayrılmış. Onun üzerinden ilerlemeyi planlıyoruz. Bu konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi vereceğim olgunlaşmasını bekliyorum "dedi.

"2 ODALI HALK EĞİTİM MERKEZİNDE ŞARTLAR KÖTÜ"

Halk Eğitim Merkezi ile ilgilide projeleri olduğunu belirten Demiralp şu sözlere yer verdi "Milli Eğitim Bakan yardımcımız Sayın Orhan Erdem'le görüşme şansımız oldu. Orda da buradaki halk Eğitim merkezi konusunu gündeme getirdik. Halk eğitim merkezinde iki oda içinde hizmet verilmeye çalışılıyor. Geçen sene 25 Bin kişiye orada eğitim vermişler. Ama inanın girilecek gibi değil son derece şartlar uygun değil. O yüzden yeni bir Halk eğitim merkezi olması konusunda da bir talebimiz oldu. Sayın bakanımız sağ olsun bu konuda da yardımcı olacaklarını söylediler. Bizde Halk Eğitim müdürümüz ve Milli eğitim müdürümüzle çalışma yapıyoruz. Dolayısıyla buda projelerimizden bir tanesi".

"HATLARDA DÜZENSİZLİK VAR"

Şoförler Odası Başkanları ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek'e yapılan ziyaret hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Demiralp, şoför esnafının en önemli sıkıntısını şu sözlerle dile getirdi "Bu sorun hakkında yanlış bir algı var. Onların niyetleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan otobüslerin geri gönderilmesi değil. Bu konudaki en büyük sıkıntı hatlardaki düzensizlik. Büyükşehir Belediyesi bir hat üzerinde çok sayıda araç bulunduruyor. Bu durum minibüsçülerin güzergahındaki gelirlerinin büyük oranda düşmesine neden oluyor. Hatlarda bir düzenleme yapılması için talepleri var" dedi.

Demiralp, üye güncellemeleri konusunda çok yol kat etmeleri gerektiğini de belirterek konuşmasına son verdi.

Demiralp: "Ankara’ya Söz Verdik, Bodrum Belediyesi’ni Alacağız"

Demiralp: "Ankara’ya Söz Verdik, Bodrum Belediyesi’ni Alacağız"

Demiralp: "Ankara’ya Söz Verdik, Bodrum Belediyesi’ni Alacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim