• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Demir Karamancı’da Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Demir Karamancı’da Hedef Türkiye Şampiyonluğu
Kayseri'de düzenlenen müsabakalarda Kayseri şampiyonu olan Demir Karamancı Ortaokulu Mini Voleybol Kız Takımı'nın hedefi Türkiye Şampiyonluğu.

Kayseri'de düzenlenen müsabakalarda Kayseri şampiyonu olan Demir Karamancı Ortaokulu Mini Voleybol Kız Takımı'nın hedefi Türkiye Şampiyonluğu.

Demir Karamancı Ortaokulu Müdürü Hamit Turan, okul spor takımlarının hem voleybolda hem de güreşte Kayseri şampiyonluklarını elde ettiklerini belirterek, hedeflerinin Türkiye dereceleri olduğunu söyledi.

Öğrencilerin spora teşvik edilmesinde öncelikle okul beden eğitimi öğretmenleri Hanife ve Gökhan Koç'a teşekkür eden Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öğrencilerinin bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunan, aynı zamanda spor vasıtasıyla çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, düzenli, disiplinli ve koordineli çalışmalarını sağlayan beden eğitimi öğretmenlerimiz Hanife ve Gökhan Koç'a gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Demir Karamancı Ortaokulu Mini Voleybol kız takımımız Kayseri şampiyonu oldu. 11-16 Nisan'da Kırşehir'de yapılacak bölge müsabakalarında da Demir Karamancı Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü ilimizi temsil edecek. Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Kayseri Güreş Şampiyonası'nda da güreşçilerimiz takım halinde yıldızlarda Kayseri üçüncüsü, miniklerde Kayseri Birincisi olmuşlardır. Eskişehir'de yapılacak Türkiye şampiyonasına güreşçilerimiz Enes Duran ve Gürkan Tamer katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz yıl Osmaniye Güreş Eğitim Merkezine Berak Kılıç isimli öğrencimizi göndermiştik. Takımımız, bu yılda daha fazla öğrenci göndermek için gayret göstermekte. Başarılarından dolayı sporcularımıza, antrenörlerimiz Muharrem Çelik ve Kasım Çelik'e teşekkür ediyoruz."

Okul Müdürü Hamit Turan ise, sporda yakaladıkları başarının asıl mimarlarının Karamancı ailesi olduğunu da belirterek, "Burada en büyük teşekkürü Karamancı ailesi hak ediyor. Okulumuzu yaptıran, maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan Karamancı Ailesine teşekkür ediyorum. Bizlerde bu desteklerini boşa çıkarmama adına Mini kız voleybol maçlarında kulüp ve okul takımı olarak, aynı zamanda güreş takımımız Karamancı ailesinin adını Kayseri genelinde üç branşta en iyi şekilde duyurduğumuza inanıyoruz. Artık sporda her branşta hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim