• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta liderlik koltuğuna oturan Erzurumspor Büyükşehir Belediyespor, kalan 5 maçın üçünü kazanarak ligi şampiyon olarak tamamlamak...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta liderlik koltuğuna oturan Erzurumspor Büyükşehir Belediyespor, kalan 5 maçın üçünü kazanarak ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, oyuncu, teknik heyet ve basın mensuplarına aileleriyle, Müceldili Konağı'nda kahvaltı verdi. Demirhan, ligin bitimine 5 hafta kaldığını belirterek, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarını söyledi. Ligin en güçlü takımı olduklarını ifade eden Demirhan, taraftar desteğiyle lig bitmeden kalan maçların 3'ünü kazanıp açık puan farkıyla bir üst lige çıkacaklarını dile getirdi.

Sezon başında yaşadıkları sıkıntıları aştıklarını anlatan Başkan Ali Demirhan, "Yönetim, oyuncular ve taraftar olarak şampiyonluğa inanıyoruz. Önümüzdeki 5 maçın en az 3'nü kazanıp lig bitmeden açık ara ile şampiyonluk kupasını havaya kaldırmak istiyoruz. Şu anda önümüzdeki şampiyonluk hedefine inanan ve bir kadro disiplini ile yürüyoruz. Sezon başında bazı sıkıntılar yaşadık ama bütün problemleri birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aştık." dedi.

Şampiyonlukta taraftar desteğinin önemli olduğunun altını çizen Erzurum Büyükşehir Belediye Kulüp Başkanı Demirhan, "3 maçı sahamızda, 2 maçı ise deplasmanda oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Öğrenci ve kadınlarımızın şampiyonluk yolunda bize desteklerini bekliyoruz. Sahamızdaki maçlara kadın ve öğrenciler ücretsiz girebilirler. 6 Nisan Çarşamba günü sahamızda Silivrispor'u ağırlayacağız. Bütün taraftarlarımızı şampiyonluk yolundaki bu engeli aşmada bizlere destek için tribünlere davet ediyoruz." diye konuştu.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ise yaptığı açıklamada ligdeki zorlu dönemi geçtiklerini ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerine vurgu yaparak, "Ligdeki zor dönemi geçtik. İstediğimiz puanı aldık. Şu anda lideriz. Önümüzde final havasında 5 maçımız var. Mücadele ediyoruz. 1 Mayıs'ta şampiyonluk kupasını Erzurum'a getireceğiz." şeklinde konuştu.

Cihan

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı

Demir: BB Erzurumspor şampiyonluğa inandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim