• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Değişim Grubu Seçim Startını Verdi

Değişim Grubu Seçim Startını Verdi
İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (İZSMMMO) Mayıs ayında yapılacak seçimlerinde yönetime talip olan Değişim Grubu seçim startını...

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (İZSMMMO) Mayıs ayında yapılacak seçimlerinde yönetime talip olan Değişim Grubu seçim startını verdi.

İzmir Kordon Bet10 Cafe'de düzenlediği kahvaltıda, hem kadın üyeler arasında dayanışmayı sağlamayı hedefleyen, hem de seçim sürecinde yapacaklarını değerlendiren Değişim Grubu Üyeleri, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın yönetimine aday olduklarını açıkladı.

Değişim Grubu önderlerinden Erkan Yıldırım, seçim startını Değişim Kadın Grubu'nun vermesinin hem meslek, hem de meslek içi cinsiyet eşitliği açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

ÜYELERİN YARISI KADIN

Üyelerinin yarısının kadınlardan oluştuğunu belirten Yıldırım, "Grubumuza bağlı kadın üyelerimiz, mesleğimiz açısından çok önemli bir adım attı. Yönetimde Değişim Grubu çatısı altında biz de varız dediler ve erkeklerden çok daha fazla çalışarak kendilerini gösterdiler. Bu grubumuzun adım attığı yol ve elde edeceği başarı için de çok olumlu. Saygın bir meslek ve oda, yaşanabilir ve demokratik bir ülke için örgütlü çalışmanın gerekliliğinin farkındayız. Bu yolda grubumuzdaki tüm erkek ve kadın arkadaşlarımız hep beraber çalışıyoruz, hep beraber çalışacağız" diye konuştu.

Kadınların da çalışma hayatında en az erkekler kadar, önemli ve gerekli olduğunu vurgulayan Değişim Kadın Grubu Üyelerinden Emine Özkan Bulut da, "Erkeklerin zekice, kesin, somut, yüzeysel çözümlerinin yanında, kadınların ayrıntılı, yorumsal, pratik çözümlemelerine ihtiyaç var. Biz, Değişim Kadın Grubu Üyeleri olarak, mesleğimizde demokratik katılımcılığın önünü açmak için bir mücadele başlattık. Bu yolda da başarıya ulaşacağımızı, hem mesleğimiz, hem de ülkemiz adına güzel işler başaracağımızı biliyor ve buna inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim